Сега еден клиент ми се развика и мн допре до мене, се навредив премогу. Едвај успеав да додржам. Не по моја вина беше ова. Јас немав воопшто допирна точка. Му реков дека не сум јас никој и дек се обидувам да му помогнам. Се одбранив. Дали сум преемотивна? И да треба да добијам
Jas gi pijam sekoja vecer za da zaspijam...zaspivas za 5 min no stvarat zavisnost veke 8 god gi pijam ako ne se napijam budna sum cela nok i samo se macam
ќе цркнев од нив,сува уста,дезорентираност,конвулзии,лошење,проблем со дишење,оток на уста,ужасно нешто,лошо многу
Штом си имала оток на уста алергична си на нив, или несакано дејство. Јас од Каликста имав сува уста и оток, не можев да зборувам ми отечуваше јазикот.
Health Aid 5-HTP(5-Hydroxy Tryptophan) таблети....dali nekoj ima iskustvo so ovie tableti i melatonin tabletite
Добро утро, имам прашање. Ми се случува еднаш или два пати во месецов обавезно да не можам да спијам. Ми се појавува како немир, склет ме јаде и некое гадно чувство како возбуденост а немам потреба ни причина да се чувствувам така, како адреналин не знам како да го објаснам ама гадно е. Врти се од една на друга страна не бива абе ме убива. Така бев уморна денес цел ден сум на нога и кога ќе се појави тоа чувство не можам да спијам а очи ми паѓаат. Дали на некој му се случува ова и што да се напијам за да си помогнам со спиењето и склетот во тој момент
Лунерба плус да пробаш на алкалоид? На природна база е. Да природна работа е кога си уморна и имаш хиперактивен ден да имаш измешани емоции и да не заспиеш. Ми се случувало.
Za mala doza na nesmirenost okey se, za klasicna anksioznost, ne frlaj pari na vitamini, odi si na terapii
За вакви работи не ти треба искуство, ова е алтернативна медицина,помага само во благи фази, во спротивно џабе фрлени пари, а поприлично се скапи.
Promenlivo se custvuvam i jas ko vremetoeden den depresivno negativno eden den ubavo i takaposle ova koronata mislam psihicki se unistija lugeto sekoj vtor e negativen
Здраво, дали анксиозноста влијае на покачување на крвниот притисок. Еве 3 дена како се осеќам зашеметено и притискоот ми е висок.
Vlijae, ali treba i da se proverite da ne e od drugo pritisokot. Odete na internist, se sto e nad 130 so 90 ne e dobro
Да, мене ми се качува и плус такихардии имам. Испитано ехо на срце, екг, хормони и ехо на тироидна, ме советуваа да се провери хормони на надбубрежни жлезди. Дали е последица од предолго траење на анксиозност не знам, али сепак мене ми се случува.