Da i osekam strav i celo telo me pecka mi se povraka zeludnikot me booli i se toa na nervna baza sedam i taka naednas cel organizam mi se voznemiruva pa sakam ovie da gi probam second brain
Ти си знаеш.Сепак планираш бебе …така да не би пиела ништо што може да наштети на потенцијалната бременост во иднина.Посети психолог.Некаде лежи причина за симптомите и појава на анксиозноста. Пријателка моја скоро зеде сличен лек .Го промовираше др.Митов.Она го прекина дека од него и беше уште полошо.Почна да повраќа мн и да добива вртоглавици.
Погоре читам си се обидувала за дете.Чим така поарно ти е да земаш елицеа ,да ти препише психијатар, него ли вакви не проверени работи.Јас пиев елицеа и во бременост ,фала богу не наштети на детето.
Прашај доктор тој ке ти каже дали би ти помогнале ако ги пиеш, иначе во бременост све се пие, ако мора ако имаш потреба, не се оптеретувајте со тоа,многу мајки пијат нормално со надзор на доктор, па сите родиле здрави деца,полошо е да имаш потреба а да не пиеш,си правиш повеќе штета
Zdravo Sakam da te prasam dali pies nesto na prirodna baza za da gi ublazis simptomite, zosto i ja imam mala kjerkicka a denovie sum ziva katastrofa so panicnive mn slicni simptomi ko tvoite imam
Ne pijam nisto gledam da se smiram i da ne mislam na toa, a i ne smejam zatoa sto ja dojam. Mozebi nekogas bedoksin ama mnogu retko. Pisi mi ako sakas.