Jas gi pijam so prekini nekolku meseci pa prekin pak posle I taka so paroksentin nemam iskustvo Ednas mi prepisa Amizol ama mn jaki mi bea I mi prekina doktorot I rece teraj so elicea a voglavno site Ad se isti samo nekoj pojaki nekoj poslabi sega se mislam da probam so nekoj priroden lek dali valerijana ili kantarion ke se rasprasam so e podobro
Ti mila da se konsultiras so psihijatarot najdobro e, veke kolku vreme se macis so paroksitenot? Moze treba da ti smeni nesto? Sekoj e individualen vo toj del, razlicno prifakja organizmot
После 10 години борба, сватив дека од ова нема спас, ти станува едноставно начин на живот.. и така си живееш.
Samo selfcontrol, toa e najdobriot nacin, da ne se lupame mnogu so hemija, poveke so samokontrola da terame
Имам страшен паничен напад, ваков до сега сум немала, мислам дека некој ми настапил со нога на градите како пропаднати да ми се и едвај воздух земам, срцево никогаш вака не ми лупало, паника ваква сум немала до сега, се напив дијазепам, се надевам ќе помине побрзо.....
Probaj da se sprotistavish koga imash panichen napad Trae 5 minuti,sedni negde zemi Voda I pijaj I fokusirajse na neshto ,zemi vo telefonot chepkaj neshto da ti se smenat mislite.
Имам едно прашање.. Јас лани ова време пиев елицеа 10мг во септ ги прекинав. Пиев деновите кога ја почнував елицеата по 0,25 хелекс (по пола од истото апче насабајле, пола навечер). Е сега се чувстбувам неколку дена вознемирено веќе знам и од што бидејќи е испитна сесија и ми се собраа други стресови изминатиов период, дали е во ред да пијам за вееме на сесијава хелекс 0,25 пола навечер или сепак нема да ми помогне? Сакав мислење само од некој што повеќе се разбира, секакоќе морам да ја прашам докторката.
Едно прашање Дали некому му се десило да прокрвари од магнезиум? Односно дали е можно од тоа да се прокрвари? 4 дена пиено магнезиум директ 375 +в+с, на 5 ден добиен циклус ( многу порано одошто треба и обилно крварење)
Јас. Мислам дека телото ни е навикнато. Не го пијам самостојно, пијам ад на сабалје а потоа Лорсиланот.
Напиј се, ќе те опушти секако. Само пази да не го навикнеш организмот, не претерувај. Половинче десетина дена не би требало да ти наштети. Опушти се и со среќа на испитите!
Ее арно викаат ти бираш од што ќе пиеш, дали од кафана или од аптека... како од кафана кога пиев по добро се осеќав и енергија и се, а сега.... малку да се насмееме