Нема кај да напишам и да се испукам бидејки ми е нногу тешко. На 16 години ми се слоши и се онесвестив дома,потоа уште 4,5 пати се имам онесвестено,потоа бев на невролог и ми напиша дијагноза епилепсија на темпорален лобус но не ми разјасни ништо конкретно.....пиев апчиња 7 години сега веќе 4 години не пијам....ама сега секојдневно ми се тресе снагата немам желба за ништо се плашам да не се онесвестам и мислам на истата состојба што ми се случила и не знам дали ме фаќа анксиозност или панични напади или навистина ми е така од болеста што ја имав многу сум исплашена и одсутна од целиот свет .......
prviot pat koga stanav od spienje mi bese loso i se onesvestiv,slednite tri pati znaev od koga ke pocnese da mi se losi od zeludnikk deka ke izgubam svest
Jas gi pijam heleksov vekje dve nedeli , psihijatarkata mi rece edno sabajle edno navecer od 0.25 mg , sabajle stanuvam vikam ne pijam , lele tresenje dva napadi na panika imav i se napic apce se smiriv , dali imate vakvi ili slicni situacii kako go otkazuvate heleksot ili go piete podolgo vreme ?
a kakvo tresenje,cela snaga ili smao race …poso mene koga ki se trese teloto mi ja vlece i cela snaga kakoo da me navaluva nazad
Treba da si napravis MR na mozok za da bides sigurna. Od anksioznost moze da ima takvi simptomi, ali poradi tvojata istorija na bolest, moras da potvrdis i da vidis do kade si so taa dijagnoza.
Muabetot mi bese se potresov , prv pat go pijam i toa kontinuirano i se iznacitav na net i vikam i sea sto , zatoa prasuvam iskustva vasi me interesiraat
Најдобро посети невролог, да бидеш сигурна. Нема од што да се плашиш, барем ќе знаеш на што си и ќе може да се излекува. Мисли на тоа дека подобро ќе ти поминува денот. Пробај постепено да ги откажиш, неколку дена пиј само навечер, па потоа пола и така. Две недели не е голем период за да си станал зависен од хелексот, може да ги откажеш со добра мисла и волја.
imam go istoto kak od padobran da slevam repne me naedncka ama nisto ne e ne treba da davas da te kontrolira jas bez apcinja se kontroliram
Jas neznam so iam I mene me e strah kak od padobran da slevam zavrtuva mi se kak da padnam a ne pagam
Здраво дечки. Пијам Асентра веке еден месец. Заедно со нив по потреба Лорсилан. Има денови кога немам потреба од Лорсиланот ама има денови кога имам зголемена анксиозност и морам да се напијам. Вр молам за искуства...дали е рано и дали треба да почекам уште некоја недела за Асентрата да делува фул? Многу се плашам...незнам дали ке ми помине ова....и дали е нормално ....д
Momentalno sum jas taka,tolku mi se vrti i mi tezi glavata kako da me pritiska nesto vnatre i mi se vrti odam levo desno