Пробај да медитираш, денес мене ова многу ме опушти, барај начина како да си помогнеш, ако не пробуваш и ако не се обидуваш сам никој нема да може да ти помогне. Не се умира, период е, ќе помине, штом пишуваме овде значи сите така некако се чуствуваме
Samo sakam da mi bide podobro….da se vratam starata jas a ne ovaaa zabegana od realnosta samo radi moeto dete go sakam toa,….
не би рекла дека се безопасни,пошто пиеме/пиевме од новиве видови на ад тек сега се дознава што они ни прават на организмот,психата и што јас како пример поминувам низ фаза на одвикнување на ад која трае од октомври,поточно од пароксетинот,а најдов и на нет форуми баш за тоа што после откажување на ад,страшно е верувај ми како паталец
Сум била во неокортекс само кај Александра(иако не за анксиозност туку за друго) и искрено лошо искуство. Не ми се допадна како пристапува ниту пак ми се чинеше дека е многу стручна. Само ми помогна за една многу обична животна ситуација што се погоди во моментот, толку.
E toa e doktori ko doktori GO MRZI DA OBJASNI NEKOJ RABOTI I AJDE LUPNIMU nekoj AD posle odi oddtarasaj se od nego ama ne e lesno ,zatoa treba sami da si bidime doktori... Od edna strana gledam ne trujaat ,od druga strana da ne oporavat kizne vo so da gledas Dobro...
Na sabajle ko ce stanuvate znam Kako vi e ,nemozi ni kafe da ve razbudi ni nisto,probajte so ovosje primer banana I portokal,kafeto ostavetego ili zamenete bez kofein Kafe,vo medjuvreme pushete si muzika primer chill house music ima Eden kup koja I da slusate relaksira,Treba malce od malce da si pomagame samite sebe si za da pomini se..
Јас кога бев ок не ни ми текнуваше на темава, ама периодов кога ми е тешко како да барам некоја утеха тука…како да ми е малку полесно кога ќе пишам и кога ќе видам дека не сум сама
За утеха врши работа сигурно пошо се сфаќате Ама овде доста и пишуваат кога им е лошо, а мислам не ви е паметно да читате лоши работи Отворете у Насмевка Или било која друга тема
Zdravo na site imav problemi so tahikardija koi mi se smirija no vo poslednive dva dena me boli levata raka pod ramoto kaj bicepsot nadole cela kako vakcina da sum primila ve molam pomos dali moze od aknsioznost da mi bide ili od so drugo bev kaj maticnata mi veli tetiva bilo mackaj mast napise mg a jas so mislive na najlosoto mislam deka ke umram ne mozam da izdrzam da se smiram
Kako sme deneska,predmalku panicen napad so tresenje so losenje so sve,usinjava mislam ke mi prsnat skokanje na pritisok i do 140
Ништо не треба да речат, исто како што не би требало ни ти. Можат само да се пожалат ако нешто не им одговара. Форум не е место за судење и вакви коментари, особено на тема поврзана со здравје, а читам дека цело време пишуваш зајадливо. Сите кои пишаа имаат консултации со доктори и пијат според препораки. Ако треба промени верувам дека докторите се оние кои треба да ги направат во зависност од човекот зошто на сите различно им делува, дали мала или голема доза, а не форумот.