Види,смири се малку. Не мора да поставуваш многу прашања од еднаш. Кога ќе имааат време членовите ќе ти одговорат.
@avtomobil разговор.мк е онлајн платформа на психолози во Македонија. Преку апликацијата може да закажеш разговор со психолог на три начини: преку допишување, телефонски разговор или видео-повик. Може да ја инсталираш апликацијата од Play Store (или App Store). По твоја желба, може да си анонимна или да го запишеш своето име. Потоа ќе ти излезе листа на психолози. Може да ги разгледаш и според оценките и впечатоците од другите корисници да избереш. @Nena Jovanova ти ја препорачува Миа Костовска. Таа има сесии со неа и задоволна е. Може да ја побараш на лупата во апликацијата и доколку сакаш да закажеш средба со неа. Во договореното време ќе се отвориш на апликацијата и ќе разговарате.
Decki mene doktorkata mi rece da pijam 0.25 sabajle o.25 heleks popladne i navecer od 5mg heleks mene o.25 ne mesmiruva
jas bez nisto 10 minuti me drze od so znam so e veke I ostavamm pomine mi takov I periodo tava e period
Скоро две години откако ми кажаа дека имам анксиозност, со една закажана онлајн средба со психолог, и без седативи сум. Не знам дали правам грешка што не пијам, можеби ќе ми е подобро да пијам ама ете.
Не се изразив добро, никогаш не сум пиела седативи, уште на почеток кога ми рече психологот за седативи и реков не, да пробам сама па до каде можам да терам ќе терам.
Не пиј ако можеш и без нив.....значи не си до тој степен дојдена да ти требаат седативи штом можеш да функионираш и без нив
Za anksioznost CBD maslo i citanje psiholoski knigi za samodoverba i samogradenje. Posveti se na sebesi. Obrati si vnimanie, sportuvaj i trosi se. Koga e teloto izmoreno vo kombinacija so mirni misli nema promasaj. Seks i masturbacija vo sekoj slucaj.