Што кога ни седативите веќе не помагаат во поголеми дози? Шеќерот ми е на граница од стрес, тромбоцитите многу покачени, леукоцитите исто.
Обиди се со почести сеанси или психотерапија. Мора да научиш да го менаџираш стресот... Инаку не сум знаела дека може леукоцитите да се покачат од стрес. Нели се покачуваат ако има некоја инфекција во организмот?
Како и да е, зборувај со психолог. Мора да има некое решение, мора да ги вратиш во нормала параметрите. Научи да го контролираш стресот. Обиди се да го најдеш изворот и да го затаеш...
Пед 4 години корстев елицеа риспериодон, не ми помогна воопшто чуството беше како да сум без рефлекси, како живот да нема во мене само гледам но ништо не чуствувам. Не висов подобрување се почуствував како ескпериментален глушец кога ке ме прашаше како е.Сега ансиозност и депресија по 4 години пауза морам да почнам пак но кај друг психијатар доколу имате позитивно искуство предлозете
Како се осеќате на последните денови од циклусот? Се осеќам исцрпено, болки во мускулите, мака ми е, нерасположена сум, а времево преубо надвор
Sto ke ti e ovoj ,vakvi likovi ima mnogu,moze cel den da zbori ama nema da ti bide podobro.USTVARI MOZE EDNO 2 CASA,posle po staro.Da se zasramat pravenje pari,na tuga nesreka i bolka naubavo e.
Дечки дали и состанок на работа ви предизвикува такихардии, имам трема од тоа што треба да го кажам, после тоа такихардија, а тек сега ме боли плешката лева и од напред лево кај срцето, дали е реакција од такихардијата? Некој со слично искуство.
не,јас со дизапам го користам,единствено може притисок да ти намали,треморот и тресењето на рацето го смирува одма
Kako da se spravam so okupiranosta na merenje pritisok na sekoi 20 minutii…i koga ke izlezam od doma se plasam deka mi e visok i ke mi se slosi nema da go osetam deka mi se kacil…
како се справувате со окупирачки опсесивни мисли и исход на најлошо сценарио,од тоа цел ден имам панични и тежина кај срцето