Никако, со десет панични на ден завршувам. Секогаш пробувам нешто да правам во тој момент за да не мислам да се смирам, ама изминативе недели ништо не ми помага.
Mnoguuu ama mnoguu pomaga vezbanje i fizicka aktivnost.....fitnes, aerobic, zumba, joga....sto bilo, vo dobivka ste Stresot izleguva od tebe.....premnogu e dobro cuvstvoto posle vezbanje
Можам да замислам колку е подобро, ама јас кога ќе ме фати мислачката, како Нена што вика најлоши сценарија правам, од брунка правам рак, и цел ден пипам чепкам мислам паничам и гледам само да спијам.
Дечки пиев хелекс и ме фати голема паника и земав едно мало пиво една чаша и го испив ме потсмири може нештода ми биде
Дечки размислувам, дали оваа долготрајна анксиозност, стрес, страв, може стварно да се одрази некако, пример на срцето, ми се увртеле мисли, дали тие такихардии аритмии можат да го ослабнат срцето.
Ништо нема да ти биде, смири се. Пивото е витамин Б, мала чаша ништо не е. Друг пат не мешај лекови со алкохол
Како гром да ме удрило. Неколку дена после циклус сум некако не весела,тажна,немам мотивација,главата ме боли. Исто и многу ми се спие.
@avtomobil смири се малку и не пишувај многу мислења едно по друго. Ако имаш повеќе прашања стави ги во еден пост. Вака ја полниш темата. Не можеме веднаш да ти одговориме на твоите прашања.Можеби и нема да ти одговориме. Ама не треба да бидеш толку упорна.
И у пмс и за време на циклус и после циклус нормално се чувствувам буквално никаква промена не чувствувам.