Неколку дена пред и неколку дена после менструација сум емотивна, со многу лоши мисли, многу паничам и ужасно се чувствувам. А истото е и за време на овулација.
Не сум осетила промена, секојдневно... Стресно може, но ако деновите ми се стресни. Не сум приметила никаква промена за време на циклусот. Имам болки во јајниците и кичмата и сум нерасположена, но тоа нема врска со анксиозноста.
еве неколку месеци пијам апчиња против анкциозност и до сега сум немала некој проблем но овој месец менструацијата ми доцнеше 4 дена што никогаш не се случило во скоро една година,и самото тоа ми додаде уште повеќе вознемиреност,што не мора да значи дека секогаш помагаат и апчињата.
Некој периодов со болка во стомакот и чувство на жештина? Значи многу ми жеже а сите околу мене наоблечени..
Имам нагла болка во стомакот, обично навечер. Но мене спротивно, вечито ми е ладно. Џемпери сум изнаоблекла и под ќебе. Пијам хелекс со ибупрофен навечер и ме опушта.
Dali nekoj se soocuva so zamaglen vid I kako ne realno? Mnogu godini go imam ovoj problem od anksioznosta. Dali nekoj se spravil so ovoj simtom?
Derealizacija ce pomini probuvaj da se fokusiras,Kako da lebdis Kako da ne si tuka ,znam zafrknato e .. simptom e od anksioznosta
Искрено дереализацијата е малку по тешка за разбирање мислам,затоа што мене ми требаше некое време да сватам што точно тоа е
Kaj mene ova podolgo vreme trae, a pocnav pred 7 mececi so terapija Asentra od 50 no ne mi pomogna mnogu samo panicnite napadi izceznaa a depresija I derealizacija seuste imam
Терапија со психолог може многу да ти помогне за депресијата Јас мислев дека одењето на психолог е само губење на време но испадна спротивното ми помогна многу,и знам дека во македонија тоа не е многу популарно
Дечки мноху ми се врти, се напиб дијазепам ќе ми помине ли паничам, ве молам ско имс будни пишете ми многу псничсм
Decki kako ste? Jas sum mnogu podobra Pocnav na psiholog online, si go ispolnam vremeto, izlegvam setam na sonce, si igram so kerkickata mozam da kazam deka sum super Na momenti malku ke se isplasam ama nisto strasno ke si go trgna umot i pominuva. Zatoa sto zivotot e eden i treba da si go ziveeme ubavo, a ne da misli me na losi raboti. Setajte vremeto e mnogu ubavo, gledajte filmovi, slusajte pesni, ispolnete si go vremeto, pesacete, trcajte, vozete tocak i ne mislete na losi raboti Pozdrav vi posakvam na site sto pobrzo da vi pomine ankcioznosta, panicnite napadi i depresijata