Немам користено никакви апчиња, ама од блиски луѓе знам дека освен што дебелее се друго и е океј и добро се чувствуваат, а почнува да делува по 2 недели.
Никако, сега се разбудив од спиење одеднаш срцето ми чука забрзано мислам готово крај нешто ќе ми се случи
Jas pred nekoj den bev superr denes uste sabajle gadenje od zeludnik ke povratevvv....se napiv nolpaza od 40
Vi se slucuva li naednas da vi se slosi, da osetite glad kako da ne ste jadele tri dena a ste jadele pred nekolku saati? Mene denes dva pati, mozno li e od cudovo? I jadam nabrzina pa posle mi se losi.
Исто многу на спиење ме тера не знам што е ова, па и се изнастинав... Многу ме тера на спиење нормално ли е ова, да не се случува нешто со мене?
Ovie dva tri dena me maci i mene zeludnikot, ko da mi raboti celo vreme i stomakot isto, si gi slusam crevata
Сакам да се опоравиме од ваквите мисли, да живееме слободно, убаво, задоволно, без да се плашиме, мора да се трудиме да мислиме позитивно и да имаме квалитетен живот. Дали од што мислам некогаш негативно, тоа ја одзема енергијата, меланхоличен си, немаш некогаш желба за смеа, игра, а не си правел ништо посебно што може да те исцрпи толку. Дали и вие се чувствувате така?
Дефинитивно да. Негативните мисли и те како те прават меланхоличен, флегматичен, незаинтересиран за ништо.
ДА ДА ДА ДА! Како што пишав над твоето напишано, ЗНАЧИ МИ СЕ СПИЕ БЕ, ЛЕГНУВАМ КАЈ 2 НА ВЕЧЕР, СТАВАМ 11 НАУТРО, мене во 2 часот попладне очите ми паѓаат. Ништо не ми се праве ништо, еден куп садеви имам не можам да ги измијам сакам само да лежам , седам и тоа е тоа. Вака ми е овие 4 - 5дена