Denes stanavv voznemirenaa srceto ke mj izletese od graditeee duri pocna i da mi se losii amann do koga vaka
А како сакаш да се спарвиш со ова состојба ако не побараш помош? Ние овде сме исто нечии пациенти, не сме доктори за да лечиме. Тоа што ќе напишеш овде леле се тресам, срцето ми лупа ова ми е она ми е, секој од нас го осеќа. Не е само кај тебе. Побарај си упат од матичен и на психијатар или психолог.
taka ee,ama vo pomalite mesta imame samo eden psihijatarr i iskreno sum odela 3 pati nisto se nema smeneno kako nem e …
Ке одиш во поголем град, тој што ти е најблизу, секое нервно одделение има по неколку психијатри, има и приватни, истражувај малу по интернет, дури се жалиш тука каде што не можеме да ти помогнеме, можеме само да те утешиме, истражувај, барај си психијатар во друг град,
Vaka spored mene zavisi dali si karakter. Jas ne i dozvoliv da zazeme golem zamav. Samo ja ignorirav i toa so seta moja sila
Дали ви се случува повеќе пати во денот како да ве фаќа жештина да се потите... потоа поминува ... некако денес мислам претерано тоа ми се дешава, само се плашам ...
Слично и јас, затоа и те прашав, а сум немал ништо мака, освен сега што ме отепа психата периодов, и така ми е исто како тебе ...
Ko pospana sum cel den, omalaksana...ko bez,energija zombi...memam sila za nisto. Dali od vremeto e nez. Denov mi e krs mi se lezi samo i nisto drugo. Vcera energija mnogu denes ic