Sega me fati panicen napad ovaj nekoj Nov simptom.. nozeve kako odseceni od mene itoa vo dvizenje Bev.. odvaj odev..
Сите симптоми што ги пишувате сум ги почувствувала и ми поминале, но ова матно гледање никако да помине. Немам проблем со очите, сум снимала глава, знам дека се е океј ама не поминува и не поминува. Надвор матни ми се луѓето, колите, дрвјата, се е некако чудно за гледање. Некој да го надминал ова да пише искуство, зошто стварно ми смета..
Jas pijam edna nedela veke nemam nikakvo podobruvanje mnogu mi e loso neznam dali ke pocnat da deluvat, vecerta pijam diazapam od 5 a nautro ecitalopram od 5
Носам наочари од мала, баш пред 6 месеци се прегледував, дури подобрен ми е диоптерот така да не верувам да е од тоа, зошто на периоди ми се јавува ова, некогаш со денови нормално гледам ама ова чувство секогаш се враќа.
Па океј се чувствувам, само како да не гледам чисто, како очите да ми се тешки, дома ретко ми се случува ова, а излезам ли надвор одма почнува како главата да ми се мати.
Јас имам пиено ашваганда, само не од овој бренд. Ништо, ветер во магла, уште еден во купот placebo суплементи.
Држете ми среќа, ве молам, почнувам на ново место. Страв од се. Дали некој ќе ме осуди, како ќе ме гледа, дали сум убаво облечена, дали некој ќе ме потцени