Како сте деновиве, дали времето ви влијае... мене многу,денес после долго време ме фати паничен напад мислам дека ке се онесвестам. Ми се спие а неможам око да склопам и постојано се чешам во глава кожа ке откорнам
@Beauty.22 секако дека може, сето тоа напрегање влијае. Не знам што применуваш ама обиди се да се потсмириш. Б6 помага, спортување помага за празнење енергија. Посети матичен за секој случај, консултирај се, особено ако не помине за некоја недела. Може да се работи и за потреба за очила. Сега со прекумерно користење на телефони мислам дека потребата за очила е зголемена.
Dali pri anksioznost ima i tahikardija vo bremenost? Nokeska nemozev da spijam, brzo mi cukase srceto...
Ti blagodaram mnogu, utre sum na nevrolog. Se nadevam deka se ke bide vo red, deka nema nisto da ima.
Zdravo, jas sum vekje 2mes so anksioznost i panicni napadi. Ovie dena mi e bash polosho a mi bese i podobro nekoj denovi pred, inace treba da mi dojdi menstruacija. Pijam 5htp solgar ama ne mi deluvaat, neoleksanot mi bea super no gi nema. Dali znaete kade mozam da gi najdam?
И јас сум катастрофа од времево, штом почне да се менува, гради ме стегаат, глава, бетер од старица сум, ме фаќа паника кога ќе видам дека е такво.
Decki kako ste? Jas denes bev na nevrolog, imam migrena i nisto strasno. Dzabe se plasev deka e nekoj tumur. Sega sum mirna, a i site okolu mene. Dva dena nemav apetit, mi se losese, samo placev. Sega sum mnogu podobro. Pozdrav i imajte ubava vecer.
Дали сте ваделе боледување од кај матична? Дали мора на специјалист да се оди за да ти даат. Ме интерсира за конкретно анкс и депресија. Нњ сакам да пишува тоа па да ми се смеат сите