Дали и ова стегање во грбот како притисок на средина е дел од оваа состојба? Се трудам да бидам смирена но мислам ќе почнам кај да е да се тресам од страв.. Имам и добиено дали и тоа ја влошува сета работа? Незнам Супер бев цел ден и сега од нигде никаде
И јас во последно време не сум најдобро,пак почнува во гужва да неможам,попат кога одам како да ми се врти.Незнам дали е до времево ама анксиозноста како пополека да ми се враќа.Се трудам да останам смирена барем панични да не добивам ама некако почнувам да се плашам ,а некако долго време бев да не речам одлично ама прилично добро.
Секако ама надвор е здравјето Чист воздух, енергија од природата. Тешко е привикнувањето ама тоа е. Башка 11 е веќе многу топло. Обиди се малку порано наутро со шешир, очила и вода
Ако последниот крик на модерната медицина и лековите не делуваат, пробајте и со холистички пристап на база на лекување со билки...тоа подразбира анализа на сите нивоа т.е. лекување на ум, душа и тело зошто се е поврзано и е взаемозависно едно од друго
Не испуштај шанса. Сега така си мислиш затоа што уште немаш почнато. Никој не се родил учен и дури и да не знаеш нешто, ќе научиш. Времето што ќе го поминеш таму ќе ти биде дополнителен лек бидејќи наместо да мислиш „што ќе беше ако прифатев“ ти ќе си мислиш што да облечеш Ако не прифатиш тоа цело време ќе ти биде на ум и ќе ти биде многу повеќе мака отколку ако прифатиш и грешиш. Кој работи, тој и греши Со среќа прва работа @Ocajna27 најверојатно ти е така заради хормони. А на тема личноста со која си, штом така се однесува - заради тебе почни и ти да се оддалечуваш бидејќи штом некој што треба да биде секогаш тука за тебе не ти пружа поддршка во најтешките моменти, тогаш претпоставувам дека и ти длабоко во себе си го знаеш одговорот.
Душо не знам што е причината за абортусот ,ама не смееш да доживееш ментален брејкдаун. А да те прашам..шо уше бараш со човеков? Собери храброст и сврти нова страна.
Лесно може да се провери дали има ефект таквото лекување или не преку статистики, коментари, искуства на други луѓе и анализи...секој си резонира според своето искуство..јас само сакав да пишам опција плус, ако може некако некому да помогне во случај другово да не помогнало
Да да на сабајле обавезно пешачам 40тина минути и после ручек, така немам гајле, ама во меѓу време во пеколот само ептен нешто ако е итно, онака на брзина со тешки маки
Сега на времево многу луѓе се жалат на вртоглавици, изнемоштеност, низок притисок. Теши се дека не ти е само на тебе така.. Еве и јас сум пример дека дење едвај функционирам, еве вчера во 3 го земав малиот од градинка и то 2-3 мин шо излегов од кола едвај се совземав ко стигнав дома. Заспивав на маса неможев ни да ручам скроз омалаксав, немав сила за паничен напад притисокот 100 со 70 ми беше, поспав и после како нова бев. Напрај си и една крвна слика ако немаш проверено за секој случај, јас утре ке го проверам железото да не ми е паднато па од тоа да имам вртоглавици.
Zdravo. Dali nekoj od tuka ima probano Dr.Viton- Ashwagen protiv stres i dali mu ima pomognato? Isto taka dali magnezan neuro pomaga vo situacii na stres i anksioznosta?
Може да пробате и со лист од ловор...Иако се користи како зачин во кулинарство исто ослободува од стрес и ја намалува анксиозноста...само треба да се запали сув ловор во пепелник и да го оставите да согори 10 минути, а вие излезете од просторијата...после тоа ќе осетите пријатна атмосфера која опушта...ќе има многу позитивен проток на енергија во просторијата..и само вдишете длабоко и препуштете му се на мирисот да ви го смири духот и телото
Јас сега ги пијам еве две недели ашваганда па ќе видиме.. Треба време да се земаат па да има ефект да се надеваме ќе има
Не помага. За анксиозност вакви природни препарати како бонбончиња му доаѓаат. Озбилно, џабе фрлање пари
zdravo,da te prasam i jas zemam anafranil 2*25 vece edna nedela,koi nus pojavi gi imase,kaj mene se zgolemi anksioznosta ?