Здраво,бев на психијатар ми препишаа цитирам,ги почнав неколку дена,ама денеска еве прва смена станав и неможев попат да одам ми се вртеше се вратив дома.Не сакам да одсутвувам од работа ама кога не оди не оди,а мн боловајна ми дојдоја овие три месеци
Кои ад ти ги препишаа? Самото апче може да ги даде истите симптоми и нус појави додека се навикне организмот, а тоа може да трае и цел месец, ако не консултирај се со психијатарот повторно па види што ќе ти каже, можеби ќе ти ги смени. Јас до петок 3 недели како ги почнав зепира, и сеуште имам благи симптоми како вртоглавица, по малку гадење, некогаш дијареа, некогаш главоболка, итн...
Цитрам ми препиша докторот,ама мислам дека е рано сеуште да кажам како ми е од нив,ова го очекував од симптомите,по еден месец ми рече на контрола.
Deka e normalen toj pritisok zatoa, a moze i od anksioznosta da ti e losenjeto i vozbudata.. obicni pritisokot nema bas vrska so anksioznost, barem taka mi kazuva paihologot.
Zdravo. Mi se sluvuva od pred 2 dena peckanne na levata raka, vo predelot na podkakticata. Citav na net. i mn.se uplasiv.pisuva sve i svasta...mozen moz.udar ili hipotireordizam ... i vcera imav pred spienje panicen napad, strasen strav i jaka tahikardija mislev ke umram.
Dobro dali i na vas vi e vaka, a procitam nekoja vest za psihicka sostojba na nekoja zhena, kako ova so rodilkata sto bese, odma si pravam film da ne stignam do toj stepen i jas, pa kako decata kje si gi ostavam, pa gluposti... i sl. Znaci aman stvarno ovaa razmisluvanje mi stvara psihicki napor, ne sakam da se sporeduvam so takvi psihicki razmisluvanja i dela..
Mhm i toa kako, prochitam statija za simptomi na rak ili nevazhno nekoja bolest i odma ja prefrlam kajmene, Gospod neka ne cuva site, se ke bide dobro
И зошто одма идеш да читаш на гугл, па ти да напишеш на гугл дека глава те боли стомак нема да го напишат дека ти е од храна или од стрес прво што ке го прочиташ на гугл е дека имаш канцер или некоја тешка болест, немој одма да читаш на интернет, иначе не ти е ништо од пецкањето уживај си..
E da, i toa za rak, odma mi e nesto, sekoj simptom, sekoja modrica odma rak, uzas. Ne citam vekje, odminuvam crna hronika, grupi, losi vesti, google... podobro vaka. Tuku i toa za zenive posebno me stava vo misla kako moze taka da si razmisluvam voopsto, da ne zabegam i jas ne znam sto... sekakvi misli mi se vratat vo glava odma, me nervira toa cuvstvo.
Decki kako ste? Jas sum super, konecno se izleciv Ziveam sosem normalno bez da mislam deka ke umram i deka nesto mi e. Ako mozam da pomognam na nekoj neka mi pisi slobodno Pozdrav i imajte ubav den