Нели крвната и е во ред, и доста правите од врвче фортома, еднаш на два месеци ништо не е да се напиеш, па и неколку дена по ред, не е никаков страшен лек, сите дома чуваат, и болни и здрави
ДА ама ако го пие без контрола на лекар го преметува пролактинот, циклусот. Не е безазлен не си играјте играчки. ЈАс никогаш не сум пиела Еглонил во живот.
Kako ste borci!Jas sekoj den isto toplovo nemozam da go trpam plus toplini mnogu mi doagaat pa koga ke se ucrvenam loso mi e zestini srcebienje bez sila sve me boli mi se mati vidot a pijam ad i heleks sto e ova sekoj den isto pomosss!
кога не си пиела зошто преувеличваш, јас сум пиела и пијам и ништо не ми се случило, нормално дека ке си праша доктор, тоа што ти го кажуваш се случува ако пиеш со месеци без престан, а не ако се напиеш понекогаш
Јас чувствувам стегање некаде на горниот дел од главата, некогаш во слепочниците. Ама не е главоболка, тука само стега. Некогаш чувствувам како бодежи и трнење, ама со болка пропратено. А некогаш како голема жештина, а нема логика оти тој ден пример сум се пазела од сонце. И да знаеш, голем дел од луѓево се со вакви симптоми, ама не зборуваат за тоа. Го сметаат за нормално, а нормално не е.
И јас ги имам, попладне почнуваат се додека да се стемни, и после сум супер, ама не се мн изразени како соба да ми се врти и сл. Кај тебе се?
Не си едниствена, има периоди кога сум супер, ама повеќе не сум со некои црни мисли дека ќе ми се случи нешто. За чиста мира направи си снимка мада мислам дека нема да имаш ништо.
Јас сум обратно, кога ќе си легнам да спијам мислам собата ми се врти, а тие вртоглавици ми се поизразени периодов.до пред некои две три недели немав воопшто
Мене некогаш цела соба ми се врти, некогаш како во главата само ми се врти и додека не отспијам не ми поминуваат
Еве ти го одговорот, си го пишала во друга тема. Неодостаток на вит. Д предизвикува и депресија и умор.
Пријатели помагајте. Секое утро кога ќе се разбудам осеќам немир во себе. Голема глад како да не сум јадел со денови. Читајќи почнав да пијам веќе 3 дена деметрин пола апче од сабајле. Ама и тоа може малку да ме држи добар а после пак исто. Дали може дополнително нешто да се напијам ? Се надевам на добри совети.
Азоларот 1/4 ми ми го дадоа навечер за допаминот, лпк помага во расположение и ги контрорирал мислите. Јас не почнав да ги пием пошто ми е страв. А плачам секој ден и не ми е добро