Хелексот ти го дале за да те смири, да ти смири физички симптоми. Не е ништо страшно, прави како што ти кажале. И јас 3 год се немав никаков антибиотик напиено, антидепресив исто никогаш во живот, ама тоа е.
Daaa, i jas ne mozam na toplovo da iskocam uzas mi e, mislam kje padnam sekoj moment, i vrtoglavicite pocnuvaat, i taka haosm
јас иам проблем со тоа шо например трееба некаде да одам и јас мислам дека нешто ке ми се случи ке паднам ке умрам ке добијам баш таму срцев удар и така натаму значи многи се плашам од смрт и ннесвестица
Како хипохондрик дека цело време ти е страв нешто да не ти е, да не си болна? И јас се плашам дека нешто пред децата ќе ми се случи, ама некако пробувам да се контролирам, ми поминува. Само уште ова со главава да го решам и добро ќе биде.
А чекај вика дека 6 месеци Елецеа пие и не му помага тоа е малце чудно , многу време поминато мора да има 70% бар подобрување
Како сте на жешково?Досега бев добро,сега како да почна да ме фаќа некоја нервоза,како безвеза ми е сето,притисокот го мерев ми е супер.