Zenski, ne znam dali naglo stanav ili bese premnogu toplo vo soba pa mi se sloshi, sega i cajot go povrativ, lokomotiv kje pijam pastili i polesna hrana. Pa kje vidime kako kje mi e denes, mnogu sum isplasena deka povrakanje i kolabiranje vo edno mi se sluci t.e edno po drugo i si napraviv film deka imam nesto vo glavata, ne znam kako kje pomine denov nitu sto kje mozam da jadam, proliv nemam, niti nekoi posebni grcevi vo stomak.
Piev sve, i ispovrativ so csjot zaedno, ama ne trebalo da go pijam topol, abe aman vekje. Jas mislam sekad na losho, na strana sto sum hipohondrik, ne mozam nisto vo usta da stavam za da ne povratam sega se plasham, bog da chuva uste povekje kje me zdrma anksioznosta sega, kje mi bide strav da sedam sama so decava za da ne mi se sluci pak da padnam, haos.
Јас пред некој период имав стомачен вирус ептен никаков, дијареа и нагон за повраќање имав, ме болеше желудникот од сѐ што ќе ставев во уста, со денови јадев само неколку парчиња двопек и малку банана и компир варен. Сакам да ти кажам да не си измислуваш разни болести, најголема е веројатноста за стомачен вирус сега
Jas nemam dijarea nitu pak nekoi posebni bolki vo stomakot, taka krkorenje na crevata, so elektroliti kje vidime kako kje mi bide, odma si pravam film jas toa ti e.
Стомачен вирус ти е. Јас имав пред некоја недела. Бев веднаш на лекар ,ми ставија инфузија и бев како нова. Ако не бива оди на доктор. Ништо друго не ти е.
Da, kje odam ako ne biva. Samo sto so psihava e strasna rabota odma si pravam film. Sakam da pomine se ova, samo toa.
Иста бев и јас со психата,ама и паѓањето и повраќање ти е од тоа. Ти ако ти е подобро за психа оди на лекар ама се ке е во ред. Ништо не ти е.
Здраво секако е анкциозност се помирив со тоа кај мене беше доста изразено со чудна стегнатост во градите а потоа почна и во нозете. Откако се испитав ми кажа докторката дека тоа се симптоми на анксиозност и ја почнав терапијата.
Stomacan virus ti e eve i jas od vcera imam dijarea i nagon za povrakanje nisto se sum stavila na usta mi se gadi i nemam sila mislam deka ke padnam
Јас мислам се од Елицеа и јас кога почнав еве да ги пијам 4 ден ми е значи гадење поврачање ми се врти али треба период и ке помине трпение спасение