само игнор секако дека веке отрпнавме , а и веке не е ни значаен време е да го баталиме и да си се дружиме со убавите работи ...мене ме дрма глупавиот пмс ама се обидувам на триипол да се правам јадам како да не сум видела , благо па солено па кисело и пак ми текне нешто пак си грицкам позравче и мило ми е што почна пак да ни пишуваш
Лелее луѓе што е ова, јас сега се уклучувам и има што да видам Значи морам и јас да се убацам у муабетот, вака и јас бев една од тие што напишаа да избегаваме секој ден да пишуваме колку ни е лошо и тн... јас пред се ќе се извинам, ама мислам дека не згрешивме на никој и секој си има право на свое мислење Никој не мислеше никогаш да не се искажеме, да не се пожалиме , но муабетот бесе да се избегава нон стоп се едно исто да се повторува од еден човек, пред се за негово/нејзино добро ( бидејќи колку повеке повторува како е добро, толку полошо ке биде ) а потоа и за другите што читаат ( има некој на пр. не му се вртело или некое ,, симптомче,, не му се појавило, и со самото тоа штоп ке прочита може да почне да му станува мноогу полошо ) значи кај нас се работи за психа...Како ке си мислиме така ке ни биде Искрено ви кажувам , од искуство јас порано цело време на другарките и на дечкото им зборев лелее ми се врти, лелее ова ми се прави, лошо ми е и тн. и сватив колку повеќе зборев толку полошо ми беше... Откако почнав да избегавам да зборам за тоа , многу ми е подобро... како што кажа буцка , ние не сме болни , или не ни се задесило кој знае што па да се тешиме или сожалуваме...Значи ок , не дај боже да има некој голем проблем, било каков нормално дека сме тука за да помогнеме како можеме или ако треба да тешиме ... Ние сите што сме тука многу добро знаеме што е и како е , можеме книга да напишеме за анксиозност, и секој знае дека кога имаме некој ,, напад,, на нас ни изгледа и го доживуваме многу лошо, ама мораме сами во главата да си сватиме дека не сме болни... ова ни е само период , и секој го има доживеано, барем јас така мислам само кај некој повеке е изразено... И мене некој ден ме посетува анксот, некој дден сум супер цел ден. уште сама нигде не одам , и тн. ама знам дека еден ден скроз ке исчезне... Па живи луѓе сме , нема да биде интересно ако ни е секој ден супер, расположени, нема анкс, нема главоболка , ќе си здосадиме така самите на себе хеххехехе Уживајте си луѓе никој не знаеме какви се работи постојат во животот не дај боже ни да знаеме, а ние сме имале анксиозност големото чудо, видовме дека не се умира од тоа, така да знам дека е тешко нкога ќе не посети ама да не се повторувам знаете како може побрзо да се избрка... петра и буцка без вас срцки не се може, без вашата позитивност Ние тука сме како едно семејство, мене сите ми станавте мили, и за доброто на сите тоа го пишуваме зашто ние тука најдобро знаеме што значи анксиозност... Иначе стварно немав време деновиве да пишувам, учев, па неколку дена немав нет и така... Ајде пак ке ви пишам кога ке можам... Поздравче до сите... Ве гушкам и бакнувам ...
да ве поздравам со пеничево и одам на спиење http://www.youtube.com/watch?v=ZwAhNy0w ... ture=share Добра ноќ!
Значи пресреќна сум! Го отворам форумот и прво што видов е дека пиша Петра и одма насмевка на лицето и надолу сите постови исполнети со позитивност и љубов. Па такви треба да бидиме и покрај тоа што дојде до недоразбирање. Петра многу ми е мило што ни се врати се гледа одма дека ни го разубави форумот Еве anggell исто како тебе ме дрма и мене пмс и затоа не ми замервајте на постот, а за фрижидерот да не зборваме цел го испразнив и плус сега од бензиска си го купив најомиленото чоколадо и со сласт си го јадам барем уште едно да имаше сега И SparkyAngel баш ми ја погоди песната од кога ја немав слушнато. Спијте си убаво сите и утре имајте убав ден ве гушкам Спојлер посебно Петра
Акана , што е ова неспиење до 5 може ти е од пмс , често и мене ме дрма несоница пред да дојде м. Јас откако офици. дојде есента како се намалуваат температурите така си јадам , што повеќе минус тоа повеќе храна и отидов ептен во плус со кг ... Инаку не знам дали ви се случувало тоа , јас пред повеќе години како дел од анкс , ми беше и храната... кога мислев дека ако не сум јадена ќе ми биде нешто , wtf . Еци.ск , да , и јас секогаш кога ќе прочитам симптоми ги проживувам, но нормално тоа не значи дека е забрането да се пишува за тоа ... Навистина кога ја прочитав блакце почустував како да сум виновна што таа овде нема слобода , и затоа така и изреагирав , блакце уште еднаш пишувај кога сакаш и што сакаш овде забраните не постојат . Ааааааааааааа, Буцка, таа слатка муцка каде е ? Ајде не туку дреми пишувај Дада-Н, со среќа ново работно место Манја666 и тебе , како и еци.ск одамна те немаше , драго ми е што се бориш , посетуваш ли сеуште псих.? и јас размислувам да го сторам тоа ... иако понекогаш читајќи ја Буца , размислувам да ја ангажирам . Ибенез , нема препукувања тука, само дообјаснувања , сепак љубовта на крај ќе победи , како во сите филмови . СпаркиАнгел , ракометарите ептен ќеф направија , тешко за у полуфинале , како изгубивме против Данска, уште ме боли тој пораз ... Ангелл , Таци1 што правите , Таци уште ли има снег кај вас ? Ова со имињава малку ми е тешко за меморија , па да си прашам , и спарки и другиот ангел студираат? Знам за циело , нестле (поздрав до вас заљубени ) . Ненушка , пиши нешто како ти е таму на работа ? Подобро работа него анск. нели Уште еднаш благодарам на подршката , иако да си признаам малку ме испашивте со капетан Кука Дечки , само храбро и без откажувања . Ерик пиши и ти нешто , поз и до Зоце
Петра, тука сум јас, си читам и си кулирам .. Секогаш можеш да ми се обратиш, за што и да е, задовоство ми е да ти бидам пријател .. Што и да има пуцај ... За ракометот не ми зборувај, не можам да ја преболам Данска, уште ме кине, иако морам да признаам дека вчера навивав за нив кога играа со швабските... И за Полска ќе навивам, само така имаме шанса да одиме понатаму .. нека изгинат тоа швабските ... Убав ден на сите дечки, секое добро ..
Петра јас си го пореметив спиењето. Овие неколку месеци си легнувам во 6 а станвам в 2. Само се обидвам да го сменам но никако. А за јадењето така ми беше порано, јадев на саати и мислев ако не каснам ќе се онесвестам. Сања како ми си ти што си правиш?
Петра некое време престанав со терапија , не пиев ни лекови а и не се гледав со мојот психијатар и тогаш ми стана полошо и имав некои кризни моменти . Ама еве веќе недела дена почнав пак со терапијата и се чувствувам мн подобро . Не дека ги немам симптомите и нападите , ама сега не им се замарам толку како порано . И знам дека ќе има уште мн вакви моменти само што се чувствувам по спремна за да ги издржам. Единствено нешто кое го знам и ме охрабрува е тоа дека не сум болна , не сум ни луда и немам никаков проблем освен со самата себе . Јас созреав со анксот и поради тоа се чувствувам мн посилна за да се изборам со вистионските животни проблеми кои допрва доаѓаат . Позз до сите вас и се надевам дека сте добро .
Јас Аканче сум одлично, еве денес одмарам малку по дома, си играм со кучето, лиглето мое, се бориме, како Хипо и Чипо сме , филмче, музиче и слично и се смеам по нетов .. ... Tи како си ми?
ЕЕ ова времето аман веке цел ден дожд ама утре ке падне снекче ... баш ми се погоди за учење после секоја 5 та страна дремка ми доага , како сте друштво како го поминувате времето ја потполно искористено јадење , учење па јадење и па јадење барем да ми се познаеше нешто поздравче до сите имајте убава вечер
Хихи супер ти е тебе со кучето си се занимаваш, можам да ве замислам како ти текна Хипо и Чипо хаха И јас сум супер си седев цел ден дома и со дечко ми филм си гледавме и се решив барем во 6 да не легнувам ќе легнам сега и утре се надевам порано да станам. мора! SparkyAngel и anggell ви држам среќа и да положите со 10ки! па после на частење Имајте сите добра ноќ ќе се читниме утре
здраво на сите.извинете што не сум редовна со пишување но секоја ден по неколку пати ве читам и следам.најпрво сакам на петра панка да и кажам дека ми е многу мило што е повторно со нас и со нејзината позитивна енергија.инаку овие денови не пишувава затоа што не ми беше баш најдобро и немав волја да пишам но ете денес решив да напишам.многу сум нервозна луѓе со лорам сум секое сабајле но јас сум нервозна само се карам и им викам на децата а потоа ми е многу криво и ми се плаче.незнам повеќе како да реагирам за ситница се нервирам незнам што да правам како да се смирам како се да игорирам тешко ми оди игнорирањето се трудам и не сакам да речам дека е попусто не сакам да попуштам но тешко ми е се чувствувам запоставено..ок толку од мене сега за сега па поздравче до сите чао.
Саваш има ли некој кој не ја гледа таа серија многу се лигави со Јасминка душо , ми недостигаш , љубов моја , те сонував , те барав, дрн дрн дрн , а бе филмови , демек и со толку мн проблеми се сакаат , јас не верувам во тоа
сакам снег ама не да пагам гз да ми се растрате , се истргнав срцето низ уста ке ми излезеше а после ке шеткам немој само да се испокршам снег имаме полноооооо
koj zbori be deka imate mnogu sneg hehee da ne vi aknam edna slika od kaj nas da vidite, ama neznam dali aparatot ce fati tolku mnogu ...maz mi na sekoi 10 min go cisti dvorot i posle 10 min natrupalo uste 10 sm ck ck..a ja samo pozrtam i mi naogjam maana ako ne fati ubavo hihi ..me pokani edna prijatelka na kafe ,ama lugje da imase helihopter da idev do kaj nea ,ama taka ajde de idi, pa nema jas cizmi do nad kolenata ama sledniot pat ke kupam ..hehhehe ..a za anksot , a be me drma cat pat ama i ja go drmnuvam ponekogas ,pa go snema pa pak dojde i taka nataka..pozzz do site i se najubavkooooo
Ангел, си ме изнасмеала не знаеш колку , многу сакам кога некој ќе се истресе така од никаде, не за друго, пошо и јас се трескам и знам како е, не можам да мрднам после, оди стани ме, а почнувам да станувам јас се дробам од смеење (и сите околу мене секако) и пак си паѓам .. Си лежам така додека не ми помине смеењето . Те замислувам и си се смеам бе, ахахахахаххаах .. Пепи, абе тумач ми треба за да те разберам ... Се шалам .. Ти благодарам повторно на убавите зборови, јас сум само оригинална .. Со кучето навистина сме како Хипо и Чипо, да не видиш само, па кога го шетам, се бара кучето каде е, го нема, засенето е од мене, Хипо барем се гледа кога е до Чипо .. Сонце ми е бе, ми диши во врат секоја вечер. Сношти се пуштил од ланчето сам и ми се пикнал меѓу нозе, да се грее од двете страни, кутриот само се тресе , измрзнат е, и јас вртејќи се, за малку ќе го снемаше, ќе го столчев , среќа што ме изгреба малку па не се свртев со засил, нежно вртење беше тоа, аххахахахаах ... Ми треба засилување за да ја свртам снагава, не за друго, ахахаххахахахахаха .... Таци, не се вади со чизмите , да одиш на гости инаку ќе се караме, ехехехе . Како рековме, што и да наумиме, ќе го направиме, без разлика дали е тука гопоѓава или не. Снегот до коленици е причина плус да излезеш и нему да му се спротивставиш, па и ти како и Ангел да пишеш дека си се откостила да ти се изнасмеам, ахахаххахахахаххахахахха.. Ама што, таму и да паднеш, на меко ќе паднеш од што има многу снег ... И доста го мачиш сопругот, викни не нас на гости, има се‘ да ти исчистиме , и фрижидерот дури , ахааххааа .. Ем ќе си имаме супер антианксиозно дружење . И Тото ќе го земам, за дооформување на атмосферата, главен и одговорен ќе биде тој со неговата позитивна енергија, со сопругот најдобри другари ќе станат, ќе му се мота пред лопатата додека го чисти снегот, аххахахахахахааха .. Да одиш на гости, не ме нервирај! Хехехехе Ајде останете ми со здравје .. Поздрав до сите ...
Хаха ме изнасмеавте, па со кучето Тото Сања значи одма би те зела со мене да живееш и знам денот секогаш ќе ми биде поминат во смеа и кучето ќе го земам иако се плашам многу од кучиња Кај мене во Битола има многу снег, а за паѓање јас сум специјалист оваа зима арно што не бројам колку пати сум паднала а по патот секогаш бавно одам како некој пингвин се осеќам. Леле Петра за Саваш не ни спомнувај. Мајка ми ме потече со таа серијата посебно со Саваш многу му бил убав покрај Никола Груевски Поздравче до сите и имајте си убав ден angelak обиди се смири се малку и поразговарај со сопругот сигурно тој ќе те сослуша. Земи поиграј си малку со дечињата ќе видиш одма ќе ти биде поубаво на душа. Јас кога ќе сум многу нервозна си ја чистам собата, или си го средвам шкафот и вервај многу ми помага Ем после чиста собата, ем јас смирена. позз