Може затоа што си излегла во најтоплото? Деновиве се препорачуваше ако нема неопходна потреба да нема движење многу во тој период. Да
Jas sega zabegav, si pravam film kako moze stomacen virus da mi pomime za eden den, a osven povrakanje i gadenje da nemam nisto drugo, i toa sto padmav vo nesvwst vo sred nokj me plashi i plus prosledeno so povrakanje, mislam deka imam nekakov tumur vo glavata sega, zatoa sto ovie simptomi me asociraat na toa celo vreme, baska nemam nekoj poseben apetit pak, ama rucek i vecera beshe podobro, nemav vrtoglavici, piev dijazelam i se podsmiriv, jadev, piev voda i sl. Ama mislite mi se haos, simptomite od sredata nokjta sto mi se slucija si gi povrzuvam so tumur na glava (bog da chuva vekje, sto da kazam ne znam), edno 3 pati napraviv krvna slika za dve nedeli, i osven vitamin D namalen sto e, drugoto e sve vo globala dobro. Vekje ne znam kaj da teram i se izmacuvam stvarno, dali mozebi navistina nesto povekje mi se slucuva? Samo pod klima sum, ne mozam da go podnesam zeskovo, mislam kje se srusham ako iskocam, pa otidov so moite so kola nakaj 19h i pak mi bese prezesko, ama dobro pominav ne se sluci nisto, kako si dojdov haos mi se desava so mislite sega, site simptomi si gi povrzav so toa.
Сакам да спијам и да не осеќам ништо... Дури и по испијани 6-7 хелекси во рок од еден час мене уште ми се пара душата и ни ронка сон не ме фаќа. Оф луѓе помагајте, немам сила да се борам, овој пат едноставно ме можам. Спијам по цел ден и апсолутно ништо друго не сакам. Во моментов ептен ми треба сон, некој безгрижен... Камо животот да беше сон.
Не смееш толку Хелекс и тоа во еден саат,јави се на лекар и кажи им колку имаш испиено, тоа е опасно, не прави така,
Прелу глава ми е више све ми се гади поврача не знам више што да правам не знам дали е паметно сега Хелекс да пијам заедно со Мелатонин цццц
Дали од сабјле ви се случува да кога ќе се разбудите и одма ве фаќа некоја вознемиреност? Како го решавате тоа? Не сум на ниедна терапија. Кое апче би помогнало да го смирам овој стрес. Се будам рано и одма некое чувство на вознемиреност. Сакам да одам на доктор. Но термини тешко во скоро време.
Taka i jas. So srce bienje. Najubavo e covek da proseta ama po zeskovo tesko. Sepak ke mora da odam na psihijatar. Ke bese ubavo covek da moze lesno da go prebrodi ova.
Lugje pomagajte vekjw sto da se pravi, i posle mesec dena od elicea deneska pak si imam vrtoglsvici, pak snemuvam apetit, ne znam vekje sto da se pravi, da se zgolemi doza, ne znam sto da se pravi, premn mi e strav..