Деметринот не помага за да се опушти човек. Повеќе ми го стега лицето. Дали смеам нешто друго да се напијам. Некои искуства ако може.
И јас исто кога станувам од спиење многу лошо ми е али трпаѓ ништо не пиам полсе еден сат малце подобро све е тоа од Анкциозноста 100%
Барем да поминеше после некое време. Вака цел ден. Слушнав дека кортизонот што наутро че произлезел му требаат 13ч да се врати во нормала.
Витамин Б6 и магнезиум. Уште една препорака е чај од мајчина душица, маточина, камилица... Секое утро иако се чувствувате лошо, станете и почнете да мислите на приготовка на чајот. Самото спремање ќе биде половина опуштање, а другата половина од чајот. Има и мешавини од билки по пазарите и по билните аптеки, прашајте ги и тие ќе ви препорачаат нешто
Луѓе имам едно прашање еве користам веке 6 дена Елицеа + Хелекс , можно е да ми иде на гадење и поврачање од нив ? и ако иде од нив за колку време ке помине ако некој има искуство што поминал низ тоа ви благодарам
b6 деца го пијат,бремени жени.Какво успивање.Дејството му е ептен слабо во однос на се друго.Тоа е витамин.
Ајде сега луѓе ваше мислење споделите сите вака сега…. Зборев сега со мојот Психијатар за да смениме дозата на Елицеа зашто 5мг пиев сега треба по 10мг и ми рече дека после ручек да го пијам првите 4 дена и после од сабајле , а тука сите викате од сабајле цело време сега не знам што да правам
Не ми е прв пат, сум земала и повеќе... Едно-две уште одамна ми е како бонбонче. Не охрабрувам никој ова да го прави!