Те молам посети психијатар ..Те читав и во другите теми не губи надеж, почни со терапија, постави си мали цели секој ден и кога не ти е до ништо. Чекор по чекор ќе бидеш подобро
Дали Хелекс ве зашеметува и ви ствара збунетост кога го користите еве јас го пиев во 14:25 уште ме зашеметува
Не, не би требало да имаш проблем. Витамин е тоа. Има и б-комплекс ако сакаш и други витамини како што е б-12. И чај не заборавај. Наутро ако треба и во термос направи си па пиј за време на работа или направи го како леден чај.
Чај од нане пиј, го смирува желудникот. Незнам дали ти е од апчињата, мене сега ми е така од стресот и од паничните шо ги имав апчиња за желудник пијам и чај подобро ми е. Едит: и наусолвит капки имам од детево и тие ми поможваат, мислам има и капсули од нив.
Znaci kako tresnata sum od vremevo,glavobolka cela zamorena losenje ne znam ke crknam potam ko nenormalna
Nekoj so e piel elicea od 15 mg i sto imase pokacuvanje od 10 na 15 dali osekal simptomi nekoi nus pojavi zamor losenje glavobolka