Дечки што ви е со апчињава толку. Не постои таа терапија што ќе ви помогне ако не работите на себе!! Милион пати имам повторено. Овде само апчиеа па апчиња барате. Топло е, анксиозноста е појачана. На сите ни е страв и тешко да одиме на сонце. Одам со кола или такси!! Менаџирајте живот. Живејте бе луѓе. Јас не одам на море лето. Не поднесувам топло. Одам на планина да се релаксирам. Не поднесувам топло.
Погрешно се изјасни не се учиш со анкциозност затоа што се лечи , кога ке хи имаш првите подобрувања почни во теретана и мислите исчезнуваат така да јас имам моментално анкциозност али не планирам да живам со неа туку да ја заборавам
Од сонцето не може да не те боли глава... Ме чуди што аналгин ти помага, мене џабе ми е апче за такви главоболки. Нешто капа/шешир носиш? Пробај тоа. Или земи си чадорче, модерна ќе бидеш.
Decki kako ste? Jas sum super Mi smeta zeskovo ama sum dobra. Ako saka nekoj neka mi pisi sto ima problem ako mozam da mu pomognam. Pozdrav i imajte ubav den Sto pobrzo da se izlecite
Ne vikam deka ne si vo pravo, ama sekoj den na nekogo e borba, eve ja suk na pocetok i mi znaci tuka koga kje pisam ili kje vidam deka nekoj ima kako mene simptom, taka znam deka ne sum edinstvena. Mi pomaga ova tuka sega za sega, iako se trudam i sama da si pomognam, ne e lesno posebno ne na pocetok.
Во право си. Да си ги следиме потребите свои. Пример, вчера идев до работа со такси. Битно ми е здравјето. Едноставно, не можам во 13ч да идам пешки до работа. Или одам со бус до негде и оттаму такси.
10мин не се ништо на сонце. Толку се оди до една постојка. Носи си шешир и очила и не е толку страшно. Луѓе работат по цели денови на сонце, а и на нив не им е најсјано ама мора да работат. Глава може да те боли од преголема разлика во температура ако седиш со клима. Може и од сонце, ама сигурно не од 10мин.
Sto simptomi imas pisimi jas ke treba da pocnzm na rabota ama tesko ke bideosven zeskovo.i koga ne e zestini me fakaat toplini pritisok mi se kacuva a pijam tarapija nez
Колку ви е притисокот овој период? Не знам дали од топлото ама мене многу ми е низок 100/70, а вака добро се чувствувам па си викам апаратов да не не чини:/