Видов и дека за климакс си пишала, годините ти се за климакс? Од жештини и јас глава не можам да кренам, посебно на почеток кога почнаа ептен горештиниве, само под клима сакав да сум, и сама не одев нигде, ама решив да и се спротиставам на жештината и сега терам сегде.
Луѓе ке пукнам више … 23 дена сум Елицеа и Хелекс имам подобрување 5% кога више ке се оправам дај нека каже некој искусен молим те кога ке почне убавото .. пешачам секој ден али не е тоа тоа
Доста ги броиш деновите значи, остај го времето. Не мисли само на тоа! Рано е да делува, ќе почне после 1 месец-1ипол, кај мене беше така, не може се одеднаш чекај ехеее.... тек не чека борба, јас се уште запаѓам на моменти. А ти што симптоми имаш сега?
Па како главата позади да ме стега , осечам како да ми се врти тоа друго немам , ми се остранија паничните напади за 70% не паничам али ми остана тоа шо ме нервира што ми се врти
Баш денес те помислив. Убаво ти пишале, не број, не мисли и ќе помине. Секој организам е различен, кај некого за три недели се гледаат промени, кај друг пак за месец ипол. Велиш осеќаш промени, значи за брзо ќе ти биде подобро. Не мисли, пешачи си, прави нешта кои те исполнуваат и се ќе биде во ред, порано или подоцна.
ти ги броиш деновите, некогаш за месец два пет, може и ич да не ти е подобро ако не ти делува тој состав па да треба други таблети, ова е борба знае да трае и со години, не можеш да броиш и да чекаш да помини.
Drugari treba da odam za Ohrid utre mu vetiv na detego no ne se osekam ok mnogu simptomi bolki se plasam mnogu, zestini srcebienje toplo ne podnesuvam se zacrvenuvam nez sto da pravam pomosss
Да одиш, и мене ми беше така пред да одам на викенд во Грција, дури и на дежурен отидов. На одмор се ми помина.
Me faka nekoj ndmir naoad nemozam od zeskovo kade da odam se crvdneam vo liceto sklet topl Da no po pat zestini maka mnogu mi e tesko
Да, многу нормално. Зависи од многу фактори и често една индивидуа може да влијае колку што може ама за секого е различно и нормално е.