Правев нескафе за тројца и затоа така. Не можам да излезам врне и грми, ќе легнам и ќе се напијам пола лорсилан.... Како сте вие?
Помислив твоето нес било со толку шеќер. Тогаш, легни си, штом неможеш да трпиш галама. П.С пушти дожд наваму да се оладиме.
Пак ме фаќа страв денес, сега дека имам рак на града бог да чува, се пипам само и си барам да не имам жлезда, ужас ми е денес, а и пак ми се гадеше некако денес, едвај и ручав сега, мн заникаде.
Леле сега читам во групава и баш на мене ме потсети,јас мислев пред околу три месеци дека имам исто рак на града,дури и повратив од што ми беше страв,и си реков не може вака повеќе бев на ехо да ме снимат ми рекоја се ми е во ред и тогаш се ми пројде а бев катастрофа...сега па мислам дека ми е нешто друго,не знам повеќе што да правам
Isto potpolno mi se slucuva...copy past custva ko ti sto opisa. Mi igraat muskulite pretezno na noze podkolenica so golo oko se gleda. I tolku pocnuvam da se opteretuvam so sebe sto si vukam imam nekoe nevrolosko zaboluvanje. Citam se i sesto...od Parkins do multip. I sto uste ne. Togas beter pobudaluvam vo glava mi se skucuva centrifuga, kako ke si gi dogkedam decata itn. A isto i koga odam peski se blokiram od panika se fokusiram na igranjeto na muskuli i si vikam ako nemozam da odam ako se paraliziram, strasni filmovi. A eve niz doma odam si se dvizam i najbezedna se osekam doma. Voedno da kazam deka najubavo mi e na velosiped i samo so nego se akam postablono se osekam posigurno. Neznam ova dali e od mozokot sto ni se desava ili drugo! Ibace zimoto imav maka mn.so kucma i pravev magnet na rbet se vide deka imam ostetuvanja na prskenite i se raboti za diskus hernija. Bev i na nevrolog mi oravese emg na noze rece od nervite od kicma, isto i vrat snimav lordoza itn. I na fizikakna odev faka bogu ok sum so toa. No ova igranjeto mi e enigma i se plasam mnogu.
Здраво борци, не сум ви пишал одамна.Јас сум веќе многу подобро, многу постабилно, панични речиси и да нема или се тоа ептен мали панични.Си почнав на ново работно место, мислев дека ќе ми биде потешко привикнувањето, ама супер испадна.Тука сум за совет, за било што ако можам да помогнам, не сум ве заборавил.
Со менструација и гадење сум цела ноќ, ми е страв да спијам да не ми се случи како минатиот пат од сон да станам и да изгубам свест. Одма на тоа помислувам, мн ми њ безвеска, прегадно, немам ништо дома со ѓумбир све сум испила, па се напив дијазепам да се смирам малце може ќе заспијам... Лелеее, аман веќе.
Не знам, дали веруваш во Господ. Но, можеш да прочиташ неколку акатисти. Барајќи по интернет наидов на многу убави духовно работи што верувам ќе ни помогнат. Ние сме духовно опаднати. Пробај на едно ливче да си напишеш молитва, што сакаш да ти се исполни. Помолисе. Од акатистиве како што гледам има многу, лаик сум, но читам дека кога сме во тешка ситуација се читаhttps://m.facebook.com/notes/мисион...акатист-слава-на-бога-за-сѐ/2156190631280501/ Исто, читај и моли се на Ксенија Петроградска.
Од стрес е некој,мене од работа.Ми играл некој мускул на рака и нога кога има стрес не мора моментален да е.Има и полошо станувам со прсти на раце модри и ме болат,сфатив дека во сон сум ги стискала рацете една со друга,или некој прст или на рамо сама сум направила модро од цврсто стискање,.се тоа во сон.И тогаш ме штркна да намалм малку и да се опуштам како знам.Инаку физички НЕ Е БОЛЕСТ.,или на лекар да сменат терапија.
Верувам да, одам и во црква на молитви некогаш, добив менструација 7 дена порано, вчера и крвта ме исплаши прво по 2 капки, па тоа ми беше стрес, не ми се јаде сега сабајлево заникаде сум, ми се гадеше, сега не. Ама немам апетит ичч, дали може и од добиеното да ми е така плус? Бев добра, ми тргна и со работа, со јадење, и се останато, изгледа не треба да се фалам и да кажувам дека ми е добро. Ете сега си мислам зошто пак ми се гади така, можеби сум болна нешто друго, и пробувам да насочам на друго нешто мислите ама џабе овој пат. Менструацијава па исто ми е оскудна, имам како да немам, не знам. И тоа ме плаши и ми ствара нервоза, веќе не знам зошто се вака ми се испомеша, прелу глава ми е да ми е вака.
Знам како ти е,и мене така ми беше со гадењето,воопшто немав апетит и ми се повраќаше ми беше мака,мене многу ми помогна да зборувам со мајка ми и подобро се чувствував,и ми пројде а тоа можеби околу 2 3 недели ми траеше,пробај можеби ќе ти помогне разговор со тебе многу блиска личност дали пријателка,мајка...а инаку сега и јас сум загрижена со мојава менструација дека последниве 3 месеци ми трае премалце 3 дена најмногу а порано ми траела 5 6 дена и сега плус последниве недели ме стега кичмата од левата страна на моменти и тоа многу ми е страв да не имам нешто...