утрееееее послед колл го полагам!до сеа нешто си повторував, и не издржав а да не пишам хаха, доста читав од страна. Утре си доагам дома и ке спијам до недела хахахаха Иначе ја супер се осеќам, ма да неделава што помина имав еден мал напад на паника ама ај си викам нормално колоквиуми, стрес на high level, па од сабота се по старо.. Ке си се вратам у нормала Ке си го вратам социалниот живот Читам вие у глобала добри сте си кој бил на планина, наполнил батерии, само Петра да се вооружа со чаеви, фервекси, супи и ке биде како нова. Поздрав до сите добра ноќ, и ви посакувам убав викенд! Едит: Акана ич да не му ја мислиш ако од дома те пуштаат да одиш за во Америка. Каков страв и да имаш верувај се ке надминеш, ке се опуштиш ке запознаваш секој ден нови луѓе, нови култури. Ја навивам да одиш да не му ја мислиш. Да можев и јас ке одев, ама заглавена сум тука морам на пракса да одам летово.
Здраво на сите гледам добро си врвите. Мене овај ден лошо ми помина цело време имав напади на паника и тој стравот да не го спомнувам, успеав да се смирам кога почнав да си го средвам шкафот незнајте колку ми помогна и сега сум супер. Хаха Петра која е таа да знам за кого да чекам автограм, претпоставува само Се надевам побрзо ќе ти помине настинката и многу помогнува прополисот мене само тоа ми беше спас. Ах колку убаво Еци си се изнаодмори на планина, колку сакам да одам па на ништо ич нема да мислам ќе се изнауживам. Спарки сон ми е да одам во Америка ама уште не се знае за сигурно, а и овој стравот ме кочи малце ама сигурно нема да ме запре во тоа што сакам да го направам. Алехандро се надевам дека се смири со девојката и сега е супер. Знам, секогаш ќе дојде до некое недоразбирање, јас сум во долга врска и да знаеш само разговорот решава се ништо друго. И се разбира компромис. И каде е Сања! сакам да ја читнам како си врви овие денови и да ме насмее со Тото Поздравче
Хеееј дечки, еве ме мене, како сте ми? Јас сум одлично, добро скоро одлично, ми излегува еден синус позади над задникот, под половината и ме боли , но бидејќи сум навикната на него (му правам хируршки зафат секој пат, сега ова ќе биде 5ти), некако добро се носам со сето тоа. Дури и заборавам дека на живо ми е тој зафатот, само сакам болката да помине ..хехех .. И знам дека ќе помине, до тогаш, ќе си наоѓам занимација за да ја претворам таа болка во нешто добро, затоа што така и ќе биде, ќе бидам добро, а и дека го знам ова, не сум прибрана дома, измрзнав по студов хахаа .. .. Само маме му јас, кај наоѓа секогаш кога имам испити да се јави , како програмирано ми е , ехеххехехе. Мајка ми ми вели, Сања, ти намерно да не го правиш ова , викам а бре жено, тоа не е ми е другарче, па јас да му велам кога да се појави .. ... А ми се појавува ако го удрам или притиснам со нешто, и го притиснав овој пат, некој вол, со извинение, на паркинг се паркирал како паркингот да е негов и ми ја затворил влезната врата(возачката) и имаше простор само Тото да влезе, а не човек како мене, ама јас непроценив (лажам, мислев дека сум ослабела ) дека нема да ме собере и пробав да се пикнам .. и си го напикав сега .. Тоа ми се вика со свој камен по глаа .. ахахаххахахаха .. Аканче, Тото добар е, како луто пиперче да има во тоа газето, ич не седнува на него бе, ц ц ц .. Еве го моментално ми се мота меѓу нозе, имам циклус, ама ај што се мота се мота, но и мене проблем ми прави, опасни се овие денови , хахахаххахахахахахахахаахха .. Малку шала .. хехех .. Пепи и 54321, и јас како Принцес не можам да Ве разберам, што се случува? Од кого да бараме автограми? Александро, воопшто да не се секираш, ќе си ја средиш со девојка ти, се случува тоа после долг период заедно, нормално е .. ќе бидеш добро, а и анксот заедно со тоа ... Еци колку идилично звучеше ова, браво за тебе и момакот.. Продолжете си така и уживкајте, но не ја заборавај книгата .. хехехе .. А за ова прашањево, поим немам, не сум пријавена ни јас, ама уште сум студент .... редовен ... Спарки ајде за убаво да е, ќе одмориш сега .. Поздрав до тебе и продолжи со позитивноста .. хехе Принцес, не верувам дека нешто страшно, токму како што кажа Пепи, од лошо спиење или пак од некоја промаја, ќе помине ... Останатите, да не ве набројувам, како сте ми? Што се случува? Како ги поднесувате нискиве температури? Секое добро од мене, Ве гушкам и бакнувам! .. П.С 54321, би сакала една лп од тебе ..
оооо лугееее пукнав , слушам си музика на велико од комшиите па и музика да беше аман неможам да издржам намерно прават така и кажав дека ми смета и ми викат некни си пуштам и ке си пуштам е ај кажете како со глупав свет да се разберам, а мамичка ја боли глава од мигрената , ми се тресат раце од нервоза скоро секој ден иста песна, ратардирани извинете на изразите ама се нервирам пааа!!! нокеска ме разбудија зеле кученце малецко како раката моја и го врзале на ова ладно а тоа квиче ли квиче греотичка се разбудив во 2 нокта ме исплаши кога квичеше и ме фати некој страв оправдани мој стравови додека имам циклус , ама стварно не се поднесува ова веке сакам во полиција да пријавам ама моите не даваат да немало кавги а зошто сите да трпиме нечија простока извинете за постов малце се истресов тука ама нема каде , може ке ме сфатите малово ми е лудница , се смејам ама раце ми се тресат од нервоза, иначе како сте ми вие дечки, како се справувате со снегов ја синоке да ви кажам колку изодив за една тегла нутела кремче ке ми се смеете ама морав во близина немаше такво кремче, кога се вратив бев укочена во нозете што одев во страв пак да не си го растратам газот епа дечки ајде поздравче уживкајте се надевам барем вие сте со добра музика мене овде гајди ми фрчат на увце и да не заборавам петра панка побрзо оздравувај форумот е празен без тебе
Девојкииииии мои како сте ми? Јас се изгубив подолг период ме немаше, но за добро беше, фала му на Бога. Бев во Италија и снимав едиторијали за накит и немав време да ве читам. Вечерва ќе седнам и сите ќе ве исчитам да видам како сте биле периодов, иако искрено се надевам дека сите сте биле добро. Буцке цитнав треба на операција да одис не се секирај не е опасно тоа и другарка 2 пати од истиот проблем с еоперирасе Мора д апомине ајдеее јака си ми ти, сега имаш едно меченце дома за гњавење мораш да си силна )) Останатите како сте Дуња, ПетраПанка, Зоце, и ситеостанати д ане заборавам некој Гледам имаме и нови членови голем позз до вас ) Ќе ви пишам скоро Гушкиииии ****
Сјело, редно беше да се вратиш на странава, ми недостасуваше, но знаев дека не се работи за заборавање, туку обврски . Се надевам дека си добро и дека одлично го поминуваш времето каде и да си, но имаш минус што не дојде во Мкд , џоук ... Инаку, јас воошто не се грижам за тоа синусчето, мене ми е веќе 5ти пат да го средувам на живо, само што сакам побрзо да заврши, за да си бидам раат .... Сепак ти благодарам на утешните зборови .. Те гушкам и бакнувам мила .. .. Ангел душо, не грижи се, јасно ми е со какви сељачана си имаш работа, и џабе е колку и да се нервираш, тие ќе си тераат по нивно, се ситат со туѓата мака, така што или удри им контра со гласна музика или повикај ме да ги средам .... Ќе престанат, порано или подоцна, ќе мораат, ќе реагира и некој друг .. Останатите како сте ми? Нешто слабо сте ми распишувани, ајде појавете се, да направиме разновидност на странава .. Поздрав и секое добро ..
Значи луѓе ја изначитав темата за аксиозност и можам да се пронајдам слободно во некои ситуации, како напад на паника, тресење на рацете, брзо чукање на срцето,стегање на срцето, е ова ми се случува често дури и без причина. Пред некое време бев и во Филип Втори за преглед на срце, мислејќи дека готово срцев удар ќе добијам,шо нема врска не ми кажаа ништо лошо на лекар. Али ја потсвесно само се плашам, и едноставно почнав да се оддалечувам од надворешниот свет. Не ми се разговара, цело време се вадам со тоа дека треба да учам, не сакам да се дружам, негативни мисли ужааааас. Се што ќе дознаам го гледам од лоша страна,мислејќи дека нема излез. Со дечко ми заедно живеам, заедно сме скоро 5 год, но почнувам и него да го одбегнувам, претходно му опроситв што ме изневери и сега ми се иде на глава да му го качам тоа. Незнам дали да побарам разговор со стучно лице, но исто многу ми годат позитивните коментарите од вас. Имајте убава вечер сите. Поздрав
ma4ence edno stom si gi procitala nasite postovi , si videla deka skoro site sme so istite simptomi..prvo odenje po kliniki a nisto ne ti e , ..jas na site mozni kliniki bev i na sekakvi ispituvanja , a be zdrava ko dren , a jas ...neznaev ednostavno sto mi e. Posle maticnata mi rece da se javam na psihijatar i otidov , tamu mi dadoa tableti , so koi posle nekolku nedelno pienje jas bevvvvvvvv skoro super............da ne dolzam mnogu , obavezno da se javis na strucno lice , ne mora na psihijatar , ako ne sakas da pies apcinja, moze da posetuvas psihoterapevt ,, ako imas vo blizina ,da znaes deka so razgovori mnogu ke ti pomogne. A pa i nie sme tuka da si pomagame ..i jas slucajno i ocajnicki kako barav na net za mojot problem dojdov do ovoj forum i mnoguuuuuu mi pomogna, se druzime ..mislam prez net i si pomagame......i kako DUNJA so vika samo so ignor na losite misli ce go pobedime anksot ..pozdrav i se najubavo ..
Има ли некој дома ...Изгледа нема никој... ако вие сеткајте ја семинарски ке си правам па и во саботи ке си одам на факултет Ајде убаво да нанкате а ја па можеби и ке си легнам ми скиснаа овие семинарски ај за добро расположение јееееееее http://www.youtube.com/watch?v=NIfj8oD6c1k
Здраво дечки Како иде? Anggell(ce) , ќе видиш кога ќе дипломираш, ќе сакаш пак да ги имаш тие години и да правиш семинарска, знам дека звучи не убедливо, ама запамти го ова Циелоооооо , Италија, едиторијали за накит , белисимоооооооооооооооооооо , баш сакам да видам Таци1 како е снегот ? ПОЗДРАВ ДО ЕДНА БУЦА Ииииииииии ДО АКАНА, ИБАНЕЗ(МАЈОНЕЗ), И ЕРИК (кој што ќе го викам лајк,зш само стиска лајкови ниш не пиш) МАНЈА, СПАРКИТО , ЕЦИ.СК ОД МК ,НЕСТЛЕ, СИТЕ КОИ НЕМААТ ПИШАНО ОДАМНА ПОЗ И ДО НИВ , АЛЕХАНДРО, МИГЕЛ, ЛУИЗ , ПЕДРО , ХУАН П.С Ненушка ептен се изгуби П.С1 Дада-н како е новата работа? а, новодојденото девојче ќе го поз со песната http://www.youtube.com/watch?v=N84e31cD ... re=related ЧИАОООООООООООООО , МИ АМИГОС
Пепито чикито, ме погоди в гради со песнава, сега ќе спијам како бебе ... Маче мое ... ти си мрак, твој је снажан твој је јак, твој је додир спас у ночима, ахахаххахахаха, вака беше? Абе шо праите луѓе, како сте? Шо праите, спиете, шо може да праите во ова време, не сте сите вампири како мене, па згора на тоа и скитници, ахахаххахахаха... мајке ми, како куќа да немам .. Да не сака некој да ме вдоми, да поседам по дома малку?! Јас добро сум, да не ме мислите, хеххехехе, ми дојдоа будалите но не бев дома за да ги примам на гости, ахахахахаххахахах .. Лееееј ајде да бегам на спиење, како под дроги да сум од шо ми фали сон .. Ајт со здравје и се читкаме утре .. П.С За тие што не пишуваат, да почнат да пишуваат, затоа што ме назначија за Шериф во градот и ќе почнам да пукам и тоа качена на коњ! Добро, прво коњ ќе ми дадат, но откако ќе го седнам, подоцна може да влезам во бизнис и камили да правам, поефтино ќе ми се фати, отколку директно да ги увезувам од Египет ... П.П.С За тие што пишуваат, ајде со мене во бизнис, ахахахахаххахахахахахахаха ... Добра ноќ добри луѓе, поздравинела и мангава тут и одовуд ... ѓуле ѓуле (турски) = чао (мкд)
petra panke od snegoT ostana samo T ,ama po site najavi od utre pak ke ima MNOGUUU SNEG ..GRRRRRRRRRR a be pocnav epten da go mrazam, ....eh kaj e maj da rascitat drvjata , da razzelenee trevata hehehe aj aj ce bide ..pa da se rassetam edno ubavo hihih da vidi maz mi ce rece taa zabegala hahaha ..aj bidete pozdraveni
ОЉАААААААА, НЕ ЗНАМ ДАЛИ СМЕАМ ДА КАЖАМ КОГА И ВО КОЛКУ ДА ГЛЕДАТЕ ТВ , АКО ЕДНА ЛЕЈДИ ГО ПРОЧИТА ОВА ПРЕД ВРЕМЕ НЕКА НАПИШЕ К МОН ЛЕЈДИ
Секој ден ве читам!!!!!!жал ми е што гледам нови лица,кои ги дружи нашата друшка(анкс)ама што е тука е-Ние заедно ке си помагаме и се ке биде ОК Кај мене е падни -станичнекој ден мислам звездите ке ги фатам а другиот ден не можам погледот нагоре да го вперам..... ПЕТРА како си ми ти?????? Ова снегот те радува ли или како мене си променлива накај облачно??????ТАЦИ кога ке ја рассетаме Македонијава??????Се спремам доооолго време......ама ЗАедно со тебе ВЕ САКАМ ситечБИДЕТЕ со убави мисли!!!!ПОЗДРАВ
хеллооуу , ибанез - мајонез, фала на прашањето , грипосана сум ... ама тоа не е нешто ново за мене (и за другите) во овој период , па така не ме изненадува ... туку знаеш , она аксиозн. и грип прави свашта хаха, сакам да кажам дека грипот и дава зелено светло , и она ме напаѓа а на снегот , па мислам дека како дете повеќе се радував , ама тоа е до годините Друго шо да кажам ... мн ми е мака , испуштив едно интервју а го чекам цела недела ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ... Ибанез ти гледаше ?? Инаку таа променливоста мн ми е позната , а јбг ... тоа е ! Останатите ангелчина како се , акана ?? Дечки пишувајте , ако ништо друго дајте извештај за времето , метео ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СУПЕР СТАР БУЦА !
дечки бееее од утре пак снег е што е многу многу е, е како ке одам на факс ја, колку сум загрижена , временцево пак коска ке станува алиштата ми замрзнаа , инаку како сте ми вие се надевам без анакс ајде гонете го во пм доста ни е од него , ај дојдете на помош правам семинарски забавно да ни биде, така е петра панка знам дека ова време ке го тражам знам како ми беше кога дипломирав кога ми го вратија индексот ми се плачеше , па затоа опет на факс, се надевам дека грипчето те пушти ајде оздравувај ке се санкаме утре поздравче до ситееееее
uh petra ..a be so zakani le treba da kazes kade ,koga i vo kolku bese tv star pa da gledame , a be eejj kako taka ne kazuvate na vreme pa da se nerviram ...a za sneg ic muabet vise , i jas kako dete mnoguu go sakav ,ama mos ot mnogu sakanje - nesakanje heheh ....IBANEZ A ZA SETKANJE NIZ MAKEDONIJAVA NASA JAS SE SPREMAM VECE POLECKA , POCNUVAM OD DVOROT , PA DO KOMSII PA ULICATA ..I ZA NEKOLKU GODINI NASATA MAKEDONIJA HEHE SPREMAJ SE I TI
Еве ме мене, еве ме... Ме маваат депресии во врска со факсот, морам турбо да учам овој месец, за казнената сесија, притисок осеќам, а тоа не е на добро, малку време, ногу за учење, волја колку толку, ама концентрација к*р! Е сега, пуштам филм за релаксација, и после учење до сабајле додека љубовчето не ми стигне од работа. Поздрав до сите вас, посебно до Петра која е коловоѓа на групава, и секако до Буца која куц куц мава реферати секој ден, и до сите други кои спијат во зимски сон, или кои па секој ден шкрапат по нешто. Ма до сите поз бре, него времето ми е убаво да кажам заборавив, прв пат сакам и уживам во зимава, убаво ми е, снегот е прекрасен. Гушки
таци1 мааааааааааааааа, па не знам дали смеев да удрам реклама , затоа и прашав ама супер звездата е аут и немаше одговор, ама ај шо ве подбоцнав вас туку јас испуштив да гледам за 10 минути а чекав веќе цека недела ... уууууууууууууу ... инаку еве ви една слика која ме опишува зимото е криво не сум јас сликата е насловена , моментот кога сфатиш дека си дебел поз до ситеееееееееееееееееееее вас прити грлс