@Spicy Senorita мене веќе недела уназад само ми се спие, си наоѓам работа, кисела вода пијам, најчесто, исто и Пепси. @Mrs. right ја пијам терапијата Занфекса 50мг насабајле и наместо Лорсилан ми дадоа Дијазепам. Од 2мг мене воопшто не ми помагаше за вознемиреност, и док ми рече од 5 мг. Се напив еднаш од 5мг, пред спиење а бе одма ме заспа дур и сабалјето бев зашеметена. А страв ми е на работа да го пијам од 5 да не ми се случи нешто. Скоро секоја вечер пијам Магнезан од Др.Витон. Пијам исто и б6 од Алкалоид, кога по едно кога по две наеднаш. Витамин Ц од 1000ка пијам. Витамин Д, капки, пошто испод ниво ми е, го проверував во Скопје.
Сега нема Лорсилан нигде по аптеките? Не е Дијазепам за спиење ама ај. Мене од 2, не ме успива, од 5 не сум пиела. Не го пиј на работа штом те зашеметува, нема ништо да ти се случи ама штом толку те успива преку ден батали го. Супер што пиеш витамини, билдај имунитет. Ја преку летово со месеци не сум се напила витамини, малце паузирав ама редно е веќе да почнам.[/USER]
Аууу исто и јас катастрофа заспана поспана без енергија.Денес пак најзасилени симптоми глава ме боли, зашеметеност во одење, си викам или мозочек или срцев удар ќе добијам, денес сум хаос.Сега земав дијазепам од 2мг па ќе видам како ќе биде Инаку навистина вакви денови се претешки не функционирам, на работа сите си седат муабетат,паузи,јас цело време изговор дека имам работа, а каква бев ехееее
Ни кисела вода помагаше вчера, ни ку*ац да ми извиниш на изразов. Денеска сум подобра, притисокот машала 120 горен, одамна вака не било. Ааа, и јас бев како пеперутка до пред две години. Сега секој ден се молам, само да не ми биди низок притисокот.
Луѓе, дали менувате расположение? Мене цело време ми е се ко сеедно псоле се смеам, па тажна сум. Не сум пмс. Дали имам нешто друго?
Јас пијам б12 по едно на ден и ми дава енергија инаку ко отепана сум. Пробај, јас пијам метилиран б12 имам генетски мутации, ти можиш да пробаш обичен секој ден по едно па ке видиш како ќе ти е.
Мал увид и насока во однос на толкувањето на депресијата...Не е лошо да се слушне поготово ако се јави ризик депресијата да се продлабочи во поштетна психичка состојба https://www.instagram.com/reels/audio/628585209466246/?e=2a76ef0f-1ce0-490a-9c59-1ff5c77866cf&g=5
Дали некој после замена на лоразепам слабее? Јас да, ама не знам дали е до апчето или до тоа дека рмбам како коњ?
AD se fluoxetin. ne znam dali se za son? Na tebe za son ti bea prepisani? Mene za anksioznost. Moze iskustvo te molam kako gi zapocna, kako ti bese vovedot.