Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах, да знаеш само колку ме изнасмеа еееј, не можам да ти опишам, ахахаххахааххахахахахахаах .. Абе Пепито бее, ахахаххахахахха .. Не се заљубувам јас во погрешни типови, само никогаш не би им простила, тоа не е заљубеност .. Јас сум си заљубена во Жак ... Па тиња ти се ма, што да ти праам, ахахахха, дај нешто појако, хит ми .. Ангелче времево само за филмови и романтики е, кај ти со книгата, ахахахаххахаха ... Сега ќе одам снешко да правам, само не знам како ќе ми успее , снегов е како прашина, но ќе истркалам нешто, ако не јас ќе се истркалам и ќе си стаам еден морков и тенџере на мене , ете ти, готов снешко ... Ајде одам сега, да се подетинам .. хехеххееххе
http://www.youtube.com/watch?v=MWeOjBCi3c4&ob=av3e Oва да му одиме контра на времето! Филмот е прекрасен значи, да си го гледате сите, кој го нема гледано! Буцо да знаиш дека твоите постови ги читам за 1 минута без разлика колкави се!!! А рефератишта кога ќе престаниш да пишиш ќе поделам мекици на форумскиве девојки :geek: Мала шала, пиши ти, наше е дали ќе те читаме или скроламе Петра и Спарки за вас чикас еве! http://www.youtube.com/watch?v=NXX51rOSHuE И за крај, јас денес одам да пешачам од Карпош 2, до Аеродром! Аста ла виста бејбс
Абре луѓе каков Ештон, само еден и единствен Џони Деп Иначе јас овие дена се чувствувам ужасно, нон стоп страв, немам апетит никаков едвај еднаш на ден јадам со сила и само в соба седам. Не ми се помрднува од столот. Се обидвам да излезам ама пак паники и стравој и одвај чекам да си одам дома. Пак си се вратив на истата страна, ама знам дека е само глуп период, малце времето, малце пмс (сега веќе поминат ама уште како да е тука) и така. Си се борам со анксиозноста од ден на ден и се обидвам да ја игнорирам. А за серија ако сакате погледнете ја оваа Chuck мене многу ми се бендисва и ја изгледав цела за жал заврши, буквално се изнарасплачив на крајот. Спојлер А за филм... многу гледам ама ич не ми текнува сега, вчера го гледав The Three Musketeers и ми се бендиса филмот, а овој одвај чекам да излези на убава снимка Underworld Awakening Поздрав до сите
Лелееее Пепи ама ме разнежни сегаааа, аууууу мајке ми, види го ма каков е, каква насмевка има, заби-совршенство, а башка ми парира во големината, уффф како ќе се тркаламе, ни треба еден салон да го претвориме во спална за да има простор за предигри ...... Нестле, читале или не, точно кажа, Ваше си е, а мое е да си напишам, ахахаххаха .. И шо не кажуваш порано дека ќе одиш накај Аеродром ма, ќе дојдев да шетаме заедно .. Но да те предупредам, студено е многу, јас пред малку дојдов од надвор, преубаво е, ама и доста камен, образиве како семафори ми се, битно си правев снешко, ама не ми го биде, сув е снегот, многу клекни стани ми требаше, мачно е со синусов .... Ете така, сеа ќе го гледам Суле .. Ајде фала многу пријатно!
хахахха ... ќе го изнајмиме стадионот за тркалање Акана way бе ? ... колку пати сме напишале дека налош избор е изолација и затварање ... никако никако никакооооооооооооооооооо ! На тој начин и помагаш на анкс. а не на себе ! Уште вечер, или утре , кафе-мафе, дечко, симпатија, другарка , оговарање , снег, топки сладолед ... ти ја снемало еднаш , пак ќе ја снема ... Спарки , слушаш ли какви муабети фрчат за нашиот Ештон ? оф оф ... помалку конкуренција , поубаво за нас
Тапа сте и ти Пепи и Спарки заедно со тебе ... Ештон, абе само името кога ќе му го слушнам, смеи ... А со Аканче можам да се сложам, Деп е шармантно суштество, може да влезе во игра ... Аканче, убаво ти кажа Петра, ајде прибери се, ништо не е , многу променливо време и затоа е вака , до крајот на неделава ќе заврши ... Пак ќе бидеш како нова, но сама давај си сила и надеж ... Бацки, гушки ... П.С Пепи, стадионот може, ми одговара
Аууууч хаха Ештон ни ја размрда темава! Анушкаа таков го сакам Ештон, како на видеото од Килерс а не сега како е запустен во 2 ипол мажи. Нека си ја врати старата фризура под итно! инаку му откажувам љубов! Како ви помина денот? Ја бев на лизгалиште малку лизгав, како за прв пат супер сум! Да си се пофалам хахах умре циганката што ме фалеше. На крај паднав и сеа ме боли десната нога. хахаха ама ке ми помине. поздрааав грлс!
Здраво девојки ја видов странава па видов дека не сум единствената на овој свет што го има овој проблем..Живеам во многу голем страв веќе цела недела сум омалаксана едвај се мрдам од кревет испитував пред 2 месеца се буквално се што постои на организмот и се ми беше во ред ама пак ме опфаќа некоја страв цело време дека ќе ми се случи нешто..Верена сум имам прекрасен маж и прекрасен живот а не можам да се радувам на сето тоа ова анкс. веќе ми е 11 месеци откако почина мајка ми од удар..Ве читам сите вас и баш ми е мило за сите што се излечиле од оваа гадна ситуација ..Иначе и ја сум Аштон Дефинитивно најубав и најзгоден тип а има и најдобри комедии,мислам нема некој тапа филм до сеа барем не сум гледала
Сето ова ми е познато Росали, да не речам дека е исто со ‘‘The secret‘‘ ако си го гледала ... Но кој не го гледал ‘‘The secret‘‘, слободно може да го погледне видеово, баш ме интересира кој ќе има нерва да го догледа до крај, односно кој ќе сака да ја сфати поентата на видеото, па и да ја примени.. Погледнете, верувам ќе ви помогне ... Убава ноќ драги мои, се надевам дека сте добро, бакнежи ..
Фала ви Петра и Сања и да знајте ве послушав, не седев дома излегов надвор вчера и вечерава и супер си поминав. Денес дури и самата се зачудив дека никаков страв не почувствував, ни паника туку цело време си бев опуштена насмеана се надевам дека и така ќе продолжам. А за Џони Деп не треба да се коментира има 45 или незнам колку години и пак ми е секси, мажиште право Како ми сте вие, како си врвите со снегот Еве едно песниче од мене за убав ден http://www.youtube.com/watch?v=JRfuAukYTKg
Аканче, не знаеш колку ми е мило што ги слушаш нашите совети и после кои се чувствуваш прекрасно, едноставно се радувам!!! .... Продолжи така мила, нема запирање, нема откажување, ние секако сме со тебе, и во добро и во зло, и не само со тебе, со СИТЕ!!! Ако не дај Боже имаш повторно такви моменти, нема затворање, веднаш на рапорт кај нас, да средиме тоа, инаку ти го праќам Тото и касапница ќе те направи, сабајле си игравме и ми ја искина пижамата од радостии , скокаше врз мене како врз планина и се закачи со тоа ноктите, изгледа и јас му изгледав како планина со снег, па мораше да употреби алпинистички канџи .... Деп .... мммммммм ... многу ветува човекот .. Ете така, сигурно спиеш сега, гледам си заглавила, но кога ќе станеш, ова важи за сите, погледнето го видеото од Росали, би сакала да подискутираме за тоа .. .... Пепито чикито, како забчето?! Се надевам денес е добро и не боли толку, ако боли дојди еден бокс да ти стегнам , ќе помине веднаш, ахахахахахахаххахахахахаах .. Нестле уклучи тоа телефонот ... Спарки до кај си со семинарските? Сјело како си мила? Не се прави важна Ангел, ја среди ли бучавата? Ибанез, како си? Таци, го исчисти ли снегот? Адела, уште не ви прогласија вонредна состојба? Измрзнавте ебаго, хахаххаах .. Ненушка, ти драга како си? Даника, одамна не сум те читнала .. Ерик и Александро, како сте момчиња? Блакце, не се лути, пиши ни .. малку се подбоцнавме, но по грешка на разбирањето ... АнгелаК, пак не следиш и не пишуваш?! Хехех Надеж31, на се‘ се надевам, само не и дека се изгуби надежта?! 485, треба да превземам нешто што те нема?? Хеххехе Дазлинг?!?! Принцес, како е? Ада21, дете, ти скроз не заборави, за арно да е само ... хехехе Зоце љубов моја, пиши ни, ни фалат твоите позитивности, ајде да се насмееме .. И поздрави го дедо со мрсничкото, хехеххехехехех .. Рибче27, ти што ќе ни кажеш?! Гузи, и ти се изгуби?! Росали, благодарност за видеото .. 54321, не се губи .. Ане10, зборувавме, ќе помине ... Мања, покажи дека си добро ... Еци, и ти не се губи .. Дада-Н, изгледа ти прија работата, ме радува тоа, но дај знак .. Дуња, намерно те оставив последна, од благодарност, секако од оние што ми дојдоа на ум да ги набројам, ехехех, но ти не држиш сите и кога те нема, знам зошто те нема, но сепак секогаш те има ... Уште еднаш, благодарност до тебе ..... Останатите, што сум ве испуштила, ИЗВИНЕТЕ МЕ, НЕ Е НАМЕРНО, но како сте ми?! Бацки гушки и други тракатанци за сите , ама баш за сите .... ахахаххахахаха .. Одам да се потркалам на снегот, се читкаме подоцна .. буе буе, дис ис мацедониан инглиш .... ахахаххахаха ..
ee buce ,da e zdrav i ziv maz mi toj ako ne a iscisti barem patekata nema koj, jas samo komentari mu delam hehhehe a so toto me iznasmea ,a bas mi trebase smeenje , eden stomak ke me zaboli i odma anks me mava ,a da ne gi spomnuvam propratnite simptomi ...a za filmovi vie neli znaete da si simnete ,jaas koga neznam ce si gledam sulejman i savash ..hehehe a maz mi curi od nervoza od seriite ama barem togas mu e sloboden kompjuterot pa taka nekako izlevame na kraj.. aj pozdravce do site i aj kazete mi barem koga ke pocne da se stopluva ili izlazete me barem , oti voa vreme na GOLEMAA NERVA MI IDE
Rosali videoto e superr za site nas anksnite ,.more i za ne anksnite da go poglednat, mnogu e poucno i ..more mi se dopadna da ti kazam pravo..fala sto go spodeli so nas ..pozzz i ne se stiskajte takvi raboti pustajte ..hehehe
кој ме бараше ,тука сум гледам на форум е добро се зборува и за други работи освен за анксиозноста а тоа е добар знак,за филмови нема да ви препорачувам зошто гарант нема да ви се допаднат,јас сакм филмови како денот на независноста,од постарите тој ми е омилен сега послено го гледав БЕСМРТНИ и не ми се допадна баш многу,а од овие романтичниве комедии и не гледам баш ако морам со девојката,така некој романтика драма ми се допага КОГА МАЖОТ САКА ЖЕНА мислам дека со енди гарсија беше стар филм само тој така ми остави впечаток другите не.а за турскиве серии немам зборови дома од 7 до 10 друго не се гледа девојката и другаркитр се заљубени во некој саваж јас во тоа време не сум ни кај неа ни дома пооооооо,друго нема ништо ново во Битола измрзнавне а со анк сега засега не сме во исто друштво ај папа и бидејте оптимистички настроени како што сте во ове неколку дена
еве сум и јас не сум се изгубила ве Читам скоро секој ден прекрасен е линкот од росали па сања буца би те замолила да го најдес THE SECRET и да го ставис како линк па да го погледнам и него голем поздрав до сите други
Кај сте бе женски? Добри и сте ми? Буцке не се праам ма важна што ми вадиш муабети еееее срам да ти е хехехе. Како си ми ти ти помина ли проблемот со кичмата? Како сте другите видете го баш клипчето од погоре јас го изгледав супер е Поздрав се читамеее
ЕЕЕ Сањичка бучавата ја средувам полека полека но лугето не се средуваат НЕДОЗРЕАНИ , инаку јас деновиве запнав малце со книгите месецов и наредниов испити семинарски редно е да си загрејам столчето , а и времето ми скисна па ладно брееее , за стоплување не се брзајте има време напролет , ама ако ништо не ни може ни ладно ни зима си најдам пак време за шеткање МЛАДОСТ ЛУДОСТ , и така дечки бидете ми добри ве поздравувам сите, имајте убава и пријатна вечер ја сум моментално на пауза