Oooo ubavina odmor, spokoj za dusa od sto da se plasis? Nasekade ima doktori ako se plasis za zdravjeto, ne si go opteretuvaj mozokot so gluposti, opusti se kolku mozes i odmori si ja dusata i psihata, napij se nekoe smiruvacko cajce, slusalku vo usi smiruvacka muzika, topol tus i bemaj gajle. Sreken pat i ubav odmor.
Јас да си се пофалам дека почнав да пијам сок од алое вера (одамна се токмам да го купам, ама секогаш ми било прескапо, сеа го начекав со попуст огромен) и некако добив многу поголема енергија, заспивам порано и се будам порано, не сум поспан како порано. Се надевам ќе трае ефектот. Има некој друг вакво искуство со сок од Алое Вера?
Kamo da ja imam taa Shansa ne treba poddrshka,namesto da razmisluvas pozitivno deka che si pominish preubo ,ti negativno odma, olabavi malce ,pushti tamu sho saka neka bidi.
Така е, ние задутре одиме, и осеќав вознемиреност ама сега сум подобра, минатиот пат кога бевме на дежурем бев вечерта пред одмор, страшно значи... отидовме таму се ми помина убаво беше ептен, се надевам и сега ќе се погоди.
Здраво од мене.Дали се соочувате со зголемен пулс после многу малку работа или движење.Ќе зачистам низ дома и пулс одма 93....
Мене знае и така од седење да ми се зголеми, и тогаш ме фаќа како паничен напад. А некогаш па мн ми е низок дури и 50, ама и низок притисок имам. Како ти е притисокот измери го.
Значи не отепа сите, и мене баш ме фати деновиве дали дека промена на време , секакви мисли, ама денеска е ок. Дај боже сите да се избавиме од чумава , животот е прекраток за да не го уживаме.
Да, вчера ми беше заникаде цел ден и вечер, среќа што не бев сама со децава, и завчера ужас исто. Денес како да е поарно ама ќе видиме, преголеми промени на време.
Супер да не се подречам, намалени симптоми денес ама три дена баш ми беше лошо, несоници,нерасположение.
мене до 100 ми иде па не се потресувам.. може да е до дијафрагма, од умор, од вознемиреност од стрес.. Јас не знам што е толку опседнатост со пулсот.
Пулсот обично ми е 60 и таков беше долго време. Кога имав нормален притисок, е сега откако започна ненормалниов низок притисок и мене пулсот ми оди многу горе.