I jas mislam deka ne i e pogodena terapijata, posle tolku godini sekoj den so nekoi novi simptomi, namesto psihijatarot da ja trga poleka od celata terapija na nea samo i pokacuvaat, ne sme strucni lica ama do sega bar trebase da ima rezultati, ama seto ovaa mi lici na nus pojavi od AD.
Лорсиланот е многу заебана работа. не знам зашто и дале..Јас сум на минимална терапија која и трудници можат да ја пијат шт осе вели.. И одиме кон откажување на терапијата...
Не даваат странство, затоа имаат еден куп самоубиства, едноставно имам потреба да пијам, не функционирам, што треба сега да ме измачуваат и на крај да се убијам,луѓе пијат цел живот па живеат по сто години
Da bas zatoa e Od neodenje na psihijatar i lecenje na psihata kako so sekoja dr bolest se leci dovaga do takvo nesto, a ne od neprepisuvanje na sedativi. Samata si kaza deka sekoja vecer zimas za spienje so godini pa ti vidi kolku dobro si pravis.
Добро или лошо јас мора да заспијам за да станам да одам на работа и да функционирам следниот ден, тоа е нема друг начин
ZdravoSakam da ve prasham za mislenje. Imam 21 godina i premnogu sum anksiozna... Isto imam podolg period simptomi kako zamor, muskulna slabost,grcevi,promeni vo raspolozenieto,isto problemi so vidot.Mnogu sum pod stres bidejki somnevam na avtoimuna bolest kako miastenija gravis ili nesto slicno .... Premnogu sum isplasena.Denes bev na doktor i mi kaza deka toa e se od stres, no za sekoj slucaj kje napravime dopolnitelni ispituvanja (krv,hormoni) vo slucaj da ne e problem so tiroidna zlezda...No sto ako e nesto avtoimuno,kako ke se spravam dali ke mozam normalno da ziveam,i dali mislite deka se toa e od anksioznost
имам пиено миртазепин една година, со пола апче спиев како во кома, не можев да се расонам на сабајле и спиев до 12 саатот, среќа тогаш не одев на работа , ама не ми одговараа освен спиењето ништо друго не функционирав, па по една година ги откажав
Hi. Site ovie simptomi gi imam vekje so godini i ako se vratis nanazad na stranive po forumov kje vidis kakvi se simptomi moze da predizvika anksioznosta, nesto sto nikogas ne bi ni pomislila deka moze da e od psihata. Napravi gi potrebnite ispituvanja i ako e se okej togas odi na psiholog. Pocni da pravis raboti za da ja namalis anksioznosta i taka kje vidis kako i postepeno ovie simptomi kje se namaluvaat. Ne e lesno, ama mora da pocnes.
A prezemas li nesto vo vrska so ova? Si bila na lekar da napravis krvna slika i pregledi za samata da se uveris deka e se okej? I dali si pobarala nekade pomos za anksioznosta?
Ti blagodaram na odgovorotMi se pojavuvaat grcevi nasekade po teloto duri i na liceto ne mozam da veruvam deka e se od anskioznost ... Gi vidov rezultatite od krvnata slika mi se super sega cekam od tiroidna zlezda
И јас да ти кажам тоа се си мислам ...и јас после короната не сум иста Како сте иначе ? Јас подобро да не се подречам... приквечер некогаш знае да ме фати некој страв дека нешто ме стега срце или главата или незнам што но брзо врви без панични напади...
Дефинитивно ни делуваше лошо на сите. Цела таа психоза, напнатост, карантини, кај нас осетливите си направи свое.
Dve nedeli sum bez ad samo so heleks,ne mi e se sjajno…ama ke izdrzam..i ke prebrodam znam oti sum takva inatliva