Ме полудува тинитус-ов!!! Со анксиозноста периодов скарани сме и среќна сум. Дај боже да ми раскинала за цел живот но зуењево во уши тотално ме излудува. Порано имав само кога ќе легнам. Сега и преку ден ,и во галама, и кога стојам...
Цел ден ми е така, дали од промена на времето или нешто друго ми е стварно незнам, ама страв ме фаќа.
Па напиј се вака ко ќе ти е тешко, јас ако сум под стрес целата сум укочена и исто имам вртоглавици, тогаш пијам пола хелекс од 0,25 и по арно ми е. И ден два после то ако не ми е ништо пак пијам.
И јас исто сум, цел ден сум стресена дека нешто ми е и дека нешто ќе ми се случи... се тешам од промена на времето си велам..
Луѓе, се напив пиво на гладно, вчера вечер. Дали мислите дека лошонќе ми влијае денес? Многу ми е страв оти пијам АД
А дали воопшто смее да се пие алкохол? Јас до сега не сум се напила со АД, ама дали смее, да знам да си пивнам една чаша вечер, хахахах.
Не знам, консултирајте со тој што ви ги препишал. Конкретно за случајов, вчера се напила, веќе е поминато доста време, обработил организмот и океј е.