Сфатив, и нормално дека не пијам на своја рака дијазепам! Пијам АД елицеа со дојазепам како седатив. Поради болка во желудник сакам да се напијам ланзул, зошто ете не ми поминува ниту од чај, ниту од пробиотик.
Погрешно се сфативме, АД пијам сабајле после оброк да. Дијазепам по потреба, онично 1 до 2 во ден зависи. А сега за ланзул не знам колку да чекам, зошто ме искина желудник, а само што се напив дијазепам, после 2 саати од пробиотикот.
toa ti e deka i 5mg ti se slabi a ne jaki, eden lorsilan e 10 pati pojak od dijazepamot , jas ne pijam.na drugarka mi majka i piese takvi, tie se sto gi snema neli? i po fb baravme za nea, ama nemase, i na nea prvo dijazepam od 5 i dale zamena no taa vikase jaki i bile ne i bilo dobro i doktorkata i dala inekcii dijazepam cela nedela da se privikne i sega pie dijazepam od 5 i i deluvaat taka drugarka mi kazuvase doktorkata i rekla tie lorsilan bile najaki od toj vid lekovi a dijazepamot najslab
https://www.instagram.com/reel/C1hQD4Os4ms/?utm_source=ig_web_copy_link Погледнете го видеово. Да знаете не сте сами .
Додека работев значи ништо не ми беше баш бев занесена во работата, наеднаш почна видот да ми се мати и престанав да слушам како пред онесвестување бев, се ми беше чудно, предметите околу мене како да се мрдаа, сега ми бучи главата нешто, прв пат ми е вака..му се случило на некој од нигде никаде вакво нешто?