Јас имам тахикардија од кафето. Прво не мислев дека е од него, ама наредниот пат пак истото ми се случи. Пробај безкофеинско или воопшто не пиј
Дали и на вас ви смета облачно време? Или врнежливо? И почнува да ви се врти и побрзо срцето да ви чука...
Drugari zdravo!Se macam so ova cudo mnogu simptomi imam zestinive me ubija nemozam vise plus ginekoliski mi najdoa cista i apcinja primulot nir uste ova mi falese nemozam od anksioznosta nisto
Даи покрај терапија што пијам на сабајле можам да спијам многу... И по 10 саати спиење имам чувство како да сум спиела само 2часа ... Многу тешко се расонувам.
Не, ама уморна сум, не сум застанала немам време да мислам на глупавите симптоми, имав стрес и страшна нервоза во средата, знам дека покасно ќе ме стигне ова нервирање од сега, ама.....
Дали ви се случува од нигде никаде да почне да ви се тресе телото, на ништо лошо не сум размислувала, дури и супер си го пројдов денот.. не знам зошто вака си пијам б6 редовно?
Јас имам огромен проблем со overthinking, толку е лошо што навечер не заспивам ради тоа што мислам што ќе се случи утре или понатака во животот. Почнав да си пишувам мини дневник кај што кога и да ми е мака си пишувам.(така го средив проблемот со overthinking) Анксиозност секогаш ме фаќа пред нешто битно како испит(може за некој не е голема работа испит ама кај мене или мојот мозок е). Имам огромен страв од пораз што мислам дека ако не положам сум брука за фамилијата и така секој ден во круг. Е за ова не знам што да правам на крај од денот се помирувам некако со фактот дека не сум најдобар студент и не сум детето што моите сакале да бидам Може не е место за ова да го напишам но сега ми е единствен начин да се искажам на некого
Дали агресијата е предизвикана од анксиозност? Мислам нема човек со кој не сум се карала откако почна ова
Кај мене не, јас сум иста во тој поглед, дури и не се замарам за другите од што толку размислувам за себе и својата иднина и здравје. Не ме интересиеа никој што не ми е близок, за да се карам со него. Ама ич.
Проблем се блиските, ти се смејат, те имитираат, пробуваат да објаснат дека сите симптоми се измислени, а никој да сфати дека сите го знаеме тоа, ама го чувствуваме
Дали понекогаш чувствувате како да ви лази нешто во глава на теме низ глава, некое такво чувство.Веднаш ми оди памет да не е нешто со мозокот
Не намалувам сама, никогаш не ни сум пробала, не ни сакам. Не измислувајте све и свашта. Ја би направила се за да ми биде подобро.