Акександар Марциќиќ, побарај на гугл, слушни се и договори онлајн термин, супер е др. Да, тоа си во право, не е класика паничен напад. Нека види со психијатар.
Луѓе, страв ме фаќа. Разговарав со една другарка и ми кажа дека нејзина познаничка идела на психолог, т. е. Мајка и била психолог и демек ја "мрднала". И така.... Сега ми е страв да одам
Ги пијам Лунерба апчињата веќе два месеци не знам дали е во ред да ги земам и трет.. ми имаа кажано дека се пиеле еден месец, пауза па пак...?
Не слушај се' од секого. Ако тебе ти одговара, нема зошто да не одиш. Ако не ти одговара, менуваш и одиш кај некој друг доколку е возможно.
Postete, odete na Bogosluzbi, ispovedajte se i primete ja svetata tajna Pricesna. Mene toa premnogu mi pomaga. Pozdrav i ubav den
Lugje kako se spravuvate so ova vremenskive promeni? Jas sum uzas denovive. Vrtoglavici, glavobolki, macnini nekoi… Nit mi se prai nesto nit mi se pusti… katastrofa ne videna. Neznam dali e do samoto vreme ili do sto veke aman…
Toplinive vo glava lice gradi nemozam vise srcebienje pulsot nad stotka poduen stomak zeludnik stegnatost vo telo zamaten vid belo ko svetki pred ocive bez sila pomosss mili
И јас така бев со денови ме болеше, од срцев удар до рак стигнав со мислите... и уште полоши ми бешез почна да ме фаќа паника за одма да тргам на доктор, готово вп круг се вртев и се изгубив... мн големи промени на времево имаме, убаво е и сончево па тоа нека ни е оптимистично.
Дали анксиозност е ко ќе излезиш од дома и се ти е чудно и како ново и како изгубен се осеќаш, отсутен?
Нека не ми дое уште таа глупост, не сакам такво нешто да ме стрефи! Почни психотерапија, може и ќе имаш подобрување. Искрено се надевам ќе се спасиле некад од ова гоВно.
Психолог и терапија. Ама зависно и колку често ти се случува, мене и не толку често, ама секако е ептен непријатно.
Denes samo mi se spie ne mozam da se rasonam, ima i nekoj drug so mu se spie ? Znaci vremeto me ubi so ova toplo ladno