Здраво на сите, сакав да прашам дачи некој од вас имал искуство со лекот Лорсилан, и беше дијагностицирано од психијатар на една другарка и го препишаа тој лек за што се користи?
Kade pravevte magnet? Milo mi sto se e dobro!Jas sekojdnevno imam simptomi dali ovaa anksioznost postojano moze da e tuka?Od nejze i visok pritisok si dobiv.Pisete gi simptomite mili moi nemozam vise samo nie li imame zivci drugive od kamen li se?Pisete ve molam
Јас побудалев мислам дека немам сила за ништо среда чртврѕок пак ке одам систина. Затнати уши зуеер нолка околу цела глава не јака туку како стискање само
Devojki imate kako zdrvuvanje na vilicata i chuvstvo deka kje si go pregrizete jazikot taka? Znachi me umre ova chuvstvo ne mi dava da zhiveam normalno, site simptomi gi hendlam do nekade ama ova nikako
Има некој? Дома има кавги, ве молам, има некој? Плачам и мислам дека добив нервен слом, му се изнаразвикав на сите, нешто мн лошо како да излезе од мене.
Кога чувствувам напнатост приметувам дека ми е така, најчесто дишам длабоко, пробувам да ги насочам мислите кон друго и проаѓа. Моментот кога ќе дојде пак, исто, се додека не ми влезе нешто друго во мисла и така во круг.
Dali nekoj ima iskystvo so lecenje anksioznost. Depresija, stravovi, vo sokobanja? Bidejki tamu ima banja za toa , jas prv pat slusam, mislev tamu w za bronhit, ama ne....dali nekoj bil? Mi pustija I slika od tamu tocno sto leci taa banja ama nemozam da ja prikacam ke probam posebno....
Верувам дека има бенефиции, пошто сепак таму се релаксираш, се дружиш и не мислиш на ништо. Си одиш на бањи.
Да, на мене, дали од тоа дали наследно не знам, веќе скоро година пијам терапија за притисок. Од состојбава научив да мерам притисок и пулс