Ај ве молам пишете како се осеќате кога добивате, баш она кога пробива? Јас сум цела хаос, емотивна и ми се плачиви за најмала ситница , ми се гади повраќа, кошмари, живи соништа не сакам никој да видам, сите ги мразам, дали е нешто нормално и како да си помогнам? Ве молам, лична порака
Абе напи се нешто некој витамин Б6, магнезиум или за смирување апчиња некои ако пиеш. Чим неможеш да издржиш.
Излегов на кафе, осетив како не сум јас, јас. Ми се плачеше, кризи имав. Сето ми изгледаше ко ново, боите јаки ми изгледаа и кога зборував мислев дека тресам глуспоти. И си дојдов дома сега, се напив 1/4 Аклонил, па ќе видам како ќе ми е. Па и плус сум настината од тоа вирусот ѓ
Првиот е обичен магнезиум и како таков не мора од солгар, можеш и од најевтините да земаш плус б6 и овој најчесто е за опуштање мускулатура. Вториот е оној кој најмногу помага на нервниот систем. Различни функции имаат.
Dali vi se ima sluceno da imate cuvstvo na gadenje ? Ne me boli ni stomak nisto tuku samo kako custvo na gadenje kako koga ke se vozite po krivini . Nez dali toa mozi da e od stres ili ima prostor za panika..
Дааа јас деновиве сум така иначе не ми се случувало тоа Добро зарем е можно полна месечина да игра некоја улога и во ова 2 3 дена не сум мирна воопшто во мене, ептен анксиозност ми се покачи од ништо ..незнам веќе што да мислам тоа ми текна
Ne znam citav simptom na google gadenje sto ukazuva na razl bolesti i mng se isplasiv. Da me bolese i stomak ke recev aj virus nes ama samo vaka nezz od sto bi mozelo da bide
Незнам и јас, и мене не ме боли стомак само ми се гади така..среќа па немам прогуглано за тоа, уште тоа ми фали да се изначитам болести Се надевам ќе поминееее
Одамна ви немам пишано Вчера и завчера ми беше крш. Анксиозноста ме фаќа само кога се менува времето. Примеќам дека од кога се породив станав метеопат. Значи прелошо ми е ако доаѓа и најмала промена на време,одма сум анксиозна. Не знам што да праам како да го сменам тоа. Значи за метеопат не постојат лекови како што знам... изгледа цел живот ќе треба да сум таква утепана,друго чаре нема за мене.
Dali vi se slucuvalo celata Leva strana na liceto da vi trpne ustata isto taka Kako oteceni ocite da si gi custvuvam cudno Kalo da lebdam