1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. lolipoppp

lolipoppp Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2020
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    157
    Те разбирам и мене не дека не ми се оди, ама поради тие симптоми што ги осеќам не сакам да одам страв некој во мене имам и почнувам да се шантрам, од преголем стрес дури и замор осеќам како успорена снимка се движам... Чаре незнам само сакав да ти кажам дека не си сама во тоа не има многу за жал

На I shto sega му/ѝ се допаѓа ова.
  2. I shto sega

I shto sega Активен член

Се зачлени на:
    12 декември 2022
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    46
    Ајде се надевам ќе ни помине на сите што побрзо:D

3. SeñorPink

SeñorPink Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2024
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    71
    Овие сите се кој од кој шизо, пошизо, а пази јас сум шизо со дијагноза...
    Прво припази да не имаш стомачен. Второ може да ти е од Занфексата. Може и да имаш развиено иритабилен колон ради анскиозноста, ако не ти се подобрува со тек на време, би ти препорачал да појдеш на гастроентерохепатолог. Таму најверојатно ќе ти препишат некоја терапија да ти го средат стомакот, колку толку.
    Обично нашиве одат на спазмолитици како Колоспа и слични, кои се онака. Јас на пример 3-4 години пиев на дневна база лоперамид, затоа што стресот беше константен и не можев да живеам со стомакот.
    Пиши ако треба помош за стомакот, анксиозноста не можам да ти ја решам, ама за стомакот се наоѓа чаре.