Е добро де,ништо страшно,зошто се извинуваш на членка која не коментира ништо на темава туку сака само да одржува "куќен ред" а не е никаков администратор. @FlowerMarija и ти имаш прашано пред некој ден едно мислење за кое има посебна тема,во друга тема,така да немора да се тупи темата со нелогичности,си знаеме ние тука кои си пишуваме скоро секојдневно што се дешава.
Од култура се извинив. Ептен се потресе не сакам да ја вознемирувам. Иначе ај да не се расправаме. Тука сме сите за поддршка, утеха, мислења, искуства и сл. Имајте сите убав ден без паничи напади и анксиозност
Значи периодов после не знам колку време ме мава таква анксиозност, напнатост, вртоглавици, главоболки.. дали од загаденово, дали од времево.. ама невозможно е. Денес масажа си закажав, зашто и на работа турбо морам да сум 100% фокус и се заедно.. ужас.
Може да си ствараш и потсвесно притисок и ти се афектира со анксиозност. Дека рече мора да си турбо на работа. Најверојатно ти е од потсвеста
Вчера мислев ќе цркнам,денес троа подобро ама ќе видиме како ќе течи денот...... убав ден на сите,ви праќам позитива
И јас сакав да одам,ама бремени жени не смееле на масажи и такви работи,и ништо....ќе оставам после пораѓај да ме прекршат
Значи ти луѓево на форумов ги делиш на главни администратори и неважни луѓе за извинување ? Каде е тоа мое мислење погрешно напишано кажи ми да се поправам ? Ги збунивте луѓето со мислењата за скриен шеќер тоа беше главна цел за мислењето што нема никаква поврзаност со анксиозност. За тоа е форумов за да си даваме поддршка.
Тебе те делам да,си имаш пријави мислење и модераторите ќе средат. Ќе префрлат мислења во соодветна тема. може да се врати назад страна две,и да се прочита зошто е дојдено од анксиозност до скриен шеќер,за мене беше поврзано. Така ја праам кога ќе се најдам во некоја тема за едно нешто,а се пишува друго,па не дигам фама туку културно си извртувам поназад и прочитувам што е муабетот.
Зашто да не смееш? Има масажи за бремени жени.. освен доктор ако не ти забранил. Другарка ми си одеше на масажа прилагодена за бременост. Во Америка братучетка ми 7 месец болка во ккчма на киропрактичар беше.
Па прашав една тука има салон близу мене кај што живеам,и ми вика извини ама не масирам бремени жени и на друго место немам прашано..мислев да не е исто кај секого,а ужасно ми треба масажа,цела сум здрвена.
Фала ти ќе знам за пријавувањето, прочитав. Нема смисла да бараме по темите мислења од пред 2- 3 страни. Сега оставам во темава членовите што навистина имаат мака да пишат.
Сега мислев да напишам...дека денот ми почна ок ама сега веќе осеќам стегање на глава,слепоочници,болки во вратот,вртоглавици некои чудни,итн... Мислам дека ми е од вратот нешто..немам страв и не е анксиозност,ниту панични напади,ама ова со главава ми пореметува се живо и диво. И расположение и се се ама баш се. Си легнав,се надевам ќе помине
Читам чести жалења околу вратот. Пред некое време во разговор со една членка се сетив на едно испитување поврзано со тие симптоми. Постојаното (намерно не пишувам често бидејќи не е веќе често туку стана постојано) седење во наведната положба за да гледаме во телефоните предизвикува проблеми. На страна што сега сите деца се со такви проблеми туку и возрасните со веќе оформена положба на телото го имаат тој проблем. Дополнително е што многу малку се троши време на вежбање. А сега за испитувањето: постојаното седење на телефоните и таквата положба на вратот придонесувале за зголемување на аксиозноста. Заради што доаѓа до тоа не запаметив точно, беше поврзано со некакви течности ама не е лошо да направиме напори и да се обидеме или да избегнуваме толку често користење на телефоните (што би било во секој случај плус бидејќи тој период може да се искористи на пример вежби за вратот и што уште не) или да ја подобриме положбата на телото.
Понапната сум и гледам да не сум цел ден дома без разлика на времето. Започнав со Асентра. Се надевам дека нема да осетам негативен ефект.
Да, Елицеа. Огромна грешка поради која и од други АД ми е страв. Ми правеше јака и неподнослива главоболка.