Ја вежбам секој ден и како хипохондрик имав прескоци ама не ги имам секој ден туку чат пат, чувството е грдо и ме плашело од секогаш и бев и на интернист и кардиолог и двајцата ми потврдија дека се е во ред срцето ми е здраво и најчесто стегањето во гради се појавува поради лачење адреналин кога си во паничен напад или анксиозност а и прескоците слично, мене магнезиумот ми помага заедно со хелексот, тек тук ќе се појават ама ќе се навикнеш со тек на време да не паничиш. Ако сакаш детално да го испиташ срцето прво оди на интернист.
Оди кај психијатар и психолог да те проценат. Ако си за терапија, земај според препораката. Природна терапија не ми помогна, па ми беше речено да земам Асентра. Рано ми е за заклучок, но барем немам несакани ефекти.
Јас сум 11 години на терапија, се уште не сум ги откажала, еднаш прекинав после година дена и при првиот поголем стрес ми се врати, сега не осеќам дека можам без терапија,и ќе си пијам се додека треба, само да не се вратам на старо
Нема ништо лошо во тоа да се биде на терапија, па и цел живот! Подобро да си добро со терапија, него често или константно лошо без терапија. Јас само еднаш како тинејџер бев на терапија, ми помогна и откога ја оставив бев добар до скоро. Имав тежок период од бајаги време и ова е резултат. Сакам да почнам повторно со терапија. Не ми оди поинаку овој пат.
SINCERITAS CBD 20% Екстракт од канабис маслени перорални капки 10 мл pomagaat za anksioznost i panicni napadi.
Дали смее Ефрдол, поради болки во заб да се напијам утре пред да одам на заболекар, морам да се напијам пошо иам болки. Најверојатно ќе ми ставаат и анестезија. Дали смеам да земам пола Аклонил? Да не се премн апчиња?
Tatko mi dobi mozocen udar. Nesto sto sekogas sum se plasela i mi potiknuvalo nemir. Sekogas se plasev za zdravjeto na najbliskite. Se drzam ama nemozum da zaspijam vecerta. Denta mi e ok ama vecerta 100000 misli i srce bienje. Si plakam preku den. Sovet?
Јас од страв почнав ваков спреј да носам, за да не се онесвестам, за секој случај...пошто содржи алкохол. Анксиозност на ниво, добиено плус.
ke se potrues so ova be devojce, ako veke ti pravi sigurnost da imas alkohol so tebe kupi si od apteka , imas vo zegin 70% medicinski, i mali i golemi pakuvanja.
pa jas ti kazuvam da ne go koristis ako ti zatreba ke se potrues od nego, kupi si medicinski alkohol i gotovo, i so nego mozes dezinfekcija na race da pravis,ova i taka e slabo.
Dali vi se slucuvalo da ve stega levata strana na liceto Kaj okoto kako da vi se zatvara steganje na vilicata steganje na celoto grozno custvo lremnogu se native b6 I magnezium ama ne pominuva
Има прогрес, добро е. Тие што пишале 2010/11 ги нема веќе на темава бидејќи според последните постови пребродиле и излегле од состојбата. Ви го посакувам истото и на вас.
Оди на психотерапевт, потребен ти е во овие мигови.Од искуство ти кажувам.Мене разговорите и насоките ми беа од голема помош.
Добро вечер од мене.Да ве поздравам.Ме нема подолго време, добро се чувствувам . Ме интересира колку плаќате вие што одите кај психотерапевти ?