Ви благодарсм многу, сега баш се мислев дали и утре сабајле да се напијам. Викендите ми се баш страшни кога знам дека само итна работи...
Zdravo na site. Se osekam mnogu loso. Me stega od desnava strana na glavava kako nekoj pritisok vo glavata mi se cini deka e nekoj tumur vo mozokot. Dali nekoj se custvuva vaka? Mnogu mi e loso, dali ima nekoj vklucen?
Ne znam ama nekoj strav me fakat. Mi se fakat ednoto oko, mi se losi, matno mi se gleda, mi se fakat useto, mi se cini deka e nekoj tumur i deka ke umram i decata ke ostanat sami. Nema da gi gledam kako rastat.
Супер штом имаш бебе,имаш за кого да се бориш,секој има,ти текнало да одиш на психијатар, и да се консултираш за твоте мисли?Со помин ке живееш,тоа е сигурно.
Сите тоа сме го поминале Јас пијам зепира од 20 мг, ги пијам 10 години, никогаш сум имала нус ефекти и супер се осеќам
Не можам да заспијам. На моменти си го осеќам срцето како силно ми чука, мерсм пулс 86 ми е ама зошто вака го чувствувам срцето кско ми чука ви се има ли случено такво нешто. Одма страшни сценарија ми се вртат
Vo ovie momenti na taga i bolka vo nasata drzava, site se soucuvame so pogolem stres i anksioznost. Bi sakala da se splotime i zaedno da dademe predlozi kako da go namalime toa.. Celo vreme gledam da gi otrgnam mislite, da ne citam vesti i da pravam nesto drugo no ne mozam, postojano mislam, se tresam, premnogu sum voznemirena i dozivuvam panicni napadi..