Излегов со една колешка денес,се осеќав ко изгубена, како да не знам што зборвам, почнав на колешка да и кажувам што ми се случува и ми рече дека ме разбира и кога ми треба друштво да ја барам. Надвор се осеќам за никаде, ко да не знам која сум и се како да ми е ново , а дома ми е убаво. Изгубена се осеќам, нз која сум и што сум
So sosyojbava sebboram edno. dobri 12 godini koga mi e dobro koga epten loso no dali nekoj od vas se soocil so kako bodezi vo crceto
Немав намера да те навредам,извини ако погрешно ме разбра,не ми е тоа поента.Сите упати и лекови специјалистички стојат во систем .Ако не ти е добро смени лекар отколку со некоја терапија што не ти помага.
Dali nekoj imal nekoj problem so anksiozni opsesivni misli (agresivni misli)kako na primer sto ako imam teska depresija se frlam sto ako imam psihoza sto ako zavrsam na psihijatrija eden kup psihicki stravovi sto ako nema izlez i imam nekoja teska psihicka bolest teska depresija ako me dovede od anksioznosta od ova osekjam kako ladna pot grc vo teloto mi se grci osekjam nemir strav,fizickite gi pominav pred 5godini i panicni napadi i site fizicki
Дали може да се препише на анксиозност симптом како треперење на нозете, чудно , како тешки ги чувствувам?
Знае да ми се покачи при паничен напад, ама сега е добар 130/85, какви не филмови си шравам, некое чиднп чувство имам во градите, како да се тресам целата
Здраво, после месец време јас Пијам дулсевиа 60 мг веќе месец ипол, значително подобро сум, немам панични напади се е ок, ссмо имав некои екстрасистоли пред една недела почнав да пијам конкор од 1,25 мг. Е сега, од пред околу 2-3 недели кога легнувам да спијам пред да потонам во сон кога сум во таа некоја фаза на полусон, осеќам како ми се мрднуваат делови од телото, порано само нозете како да ми скокне малку едната нога, или да ми се згрчи мускул на секунда само, не боли, сега почна некогаш рамото, некогаш рака, прст, врат... Баш кога потонувам во полусон тогаш кога ми се опушта телото, па сакав да ве прашам за искуство, дали е од дулсевиата или нешто друго е.
Не може. Одамна направија да не може поради прекумерна употреба. Ако некоја аптека дава така на лепе очи, треба да биде казнета. Овој лек спаѓа во групата на бензодиазепини, кои се контролирани супстанци поради можноста за зависност и злоупотреба. Во Македонија и многу други земји, продажбата на такви лекови без рецепт е забранета со закон.