Пиши ми лична порака. Ако не сакаш да знаат другите. Работата е за помош, тука сме си за да си помагаме. Во ред е и да не сакаш да ни кажеш. Како ќе одлучиш.
Дечки дали ве држело паничен напад скоро цел ден. Ме стегаат градите, таман ќе се потсмирам океј ми е, почнат ли пак да ме стегаат осеќам притисокот ми е лачен 160 со 90 100, се потсмирам 130 со 85. Хелп, утеха?
Паничен напад цел ден тешко... Имаш ли екг правено? Како те стегат градите? Може да те стегат и од анскиозност. Како стегање или како болка?
Dali nekoj se soocil so custvo na gadenje kako za povrajknje i nekoja si bolka vo gradi sto preminuva vo grbot ispitano imam skoro se toa anksioznot imam vejke 5 godini pa nekogas e dobro no se povtoruva vo mnogu navrati
Нели е тоа анксиозен напад?? Имав прочитано некаде дека има анксиозни напади,додека паничниот напад доаѓа и поминува,анксиозниот напад те држи така матно и не убаво цел ден. Е колку е точно не знам,нека даде одговор некој што повеќе време има анксиозност
Sto piete ako doite za anksioznost ili nz veke sto mi e... Celo vreme na placenje me tera i losi misli... Diazepam od 2 mg mi pomaga ama nesmeam redovno samo ponekogas Prvo dete mi e pred 10 deka se porodiv
Од хормоните ти е.Скоро си породена, се ти е ново нормално е.Дај си време да се прилагодиш, барај помош околу бебето за да одмараш,излегувај..И ако треба побарај психолог навреме да не западнеш во пост породилна депресија.
Како се осеќате? Кога се вратив од работа вчера вечерта само плачам ко чешма да грга. Не сакам ни луѓе, ни ништо. Од шо сум повредена од луѓе
Сите сме повредени од "луѓе",ама нема предавање,и мене ми беше многу тешко оваа недела,ама не се предадов. Пиши ми кога и да сакаш за совет
Не знам дали имам анксиозност но сум хиперсензитивен, таков емоционален ролеркостер како изминатиов месец не ми бил приреден последниве 5 год. Ако ти треба разговор слободно пиши ми
Толку често те имам забележано во оваа тема во која треба да има најмногу разбирање, дека настапуваш со вакви коментари и слични испади и не е во ред. Не разбирам ни како друтите се согласуваат со тебе особено за ова. Анонимност не е „глумење лудило“. И да не сака да каже не е „глумење лудило“. Особено ако се работи за место во кое неретко има само еден психотерапевт. И културно напиша дека не сака да каже. Ама на тебе ваквите испади ти се неосновани.