Топло, циклус, анкс тераме ќе се издржи. @GirlLove во овие жештини ако е изводливо оди со такси. Не знам каде работиш ама мораш.. скапо е знам ама ако ти е тешко тоа е.
2 автобуси менувам ама опција за од дома па и тоа го размислувам. Ама од др страна дома ќе се затворам, немам комуникација, сама сум дома
Сабајле ќе си станеш ќе се размрдаш ќе излезеш до продавница ќе се јавиш на некој.. камо јас да ја имав опцијата од дома на жешково.
Е па ти си знаеш.. јас би си седела дома искрено цело лето не би стапнала во канцеларија. Примате нови??? ))) Види инбокс прее ти пишав нешто.
Zdravo jas sum nova ako moze nekoj da mi kaze dali se soocil so problemi so nesonica znaci nemozam da spijam veke podolg period samo sto ke zaspijam se budam avtomatski I imam custvo deka se tresam celata I srceto kako da mi cuka posilno I pobrzo
Пијам апче да спиење и продолжувам да спијам веќе не обрнувам внимание, и јас така станував со тахикардија
Како да ги намалам непријатностите во желудникот? Минатата недела имав поизразени симптоми на анксиозност,сега сум далеку подобра и порасположена ама неугодности во желудникот имам многу
Здраво пред 13год. поминав еден период многу тежок и за мене нов со анксиозност и панични напади.... Сега еве после долго време чуствувам напнатост страв несоница грди мисли и се друго.Почнав да пијам витамини како магнезиум биглицинат,витамин ц 1000,фолна киселина пиев и на природна база едни таблети пиев и ашваганда но ништо пак исто.Е од вчера зедов елисеа од 5мг едно после поручек и деметрин од 5мг на вечер.После еве втора испиена таблета денес ми се деси нешто како паничен напад но дали е да ми каже некој ако имал слично искуство...почна да ми трпне јазикот дишев плитко како воздух да не ми одеше до желудник и како да престанував да дишам се измив со вода се напив вода и ми попомина но стравот ми остана да не не е паничен напад си викам да не е нешто друго?Ве молам некој слично искуство