Тоа се симптомите на анксиозност, стресот што си го создаваш сама кај тебе ти го прави тоа.Холестеролот со терапија ќе го решиш, немаш потреба од паника.
strasno sum razocarana doktorot vika statini ne ti davam gledaj dieta a jas preeska na rabota sedam imav klient me fati taka kako da mi zastanuva srce pa posle mi se grcese raka pa brzo se unoruvam koga odam se potam vo race noze , se mislam za ad ama neznam mn me popravija minatiot pat eliceata , i kako celo vreme imam bolka vo gradiii tezina kako da mi otkazuva srcw
Те дрма анксот затоа ти е така.Ако е изворот на тоа што ти се случува е само холестеролот, тогаш ќе го решиш брзо.Ете пробај со диета, и купи магнезиум, пиј секој ден, за грчевите да ти се изгубат, само немој оние кесичките со прашок.
И јас сум анксиозна и тоа одамна..лекови не помагаат,лекот е во самите нас. Да не бидам погрешно сфатена..помагаат ама само периодично. Додека самите не ставите точка,туку запирка секогаш ќе ја имате глупата анксиозност!
Се е точно, само зависи кој и како се справува, некои едноставно треба од некаде да почнат со справување, макар и со лекови.