1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. mece23

mece23 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    834
    Добар психолог од Охрид, имам слушнато за др. Васка Кочоска има своја ординација на Бул. Туристичка, незнам дали работи со фонд. Можеш на матичен да кажеш за проблемот и ќе ти закаже кај неа. Е сега, имаш бебче... 6м беше така? Многу чувствителен период за жената е баш овој сепак 6м после пораѓај не се многу, хормоните лудуваат знаат да предизвикаат проблем и со пулсот. Мене после вториот пороѓај пулсот ми се качуваше до 150, срцето го чувствував во грлото... со сите испитувања се установи дека хормоните после пороѓај прават проблем дури да се смират. Оди кај матичниот кажи му што мислиш и чувствуваш и мислам дека најдобро ќе те упати. Што и да ти треба тука сум :* сепак ако живеете сами со сопругот и немаш помош од никого не си одморена, со сите тие обврски околу куќа и бебе, и тоа си придонесува за вознемиреноста, да не правиме муабет ако анксиозноста е присутна од порано, ова сигурно ја влошува. Опушти се, одмори се, гледај бебето ако имаш поддршка од сопругот тоа е супер. Ќе се среди се

Последна измена: 22 септември 2025 во 12:38