Оф душо јас бев вака со 4.68 ТСХ. Ми дадоа Еутирокс се среди. Жлезда во ред немам чворови. Те молам смени друг доктор. Додај на тоа магла во глава, отекување, изобличено лице moonface.. Не знам каде те водат и колкаво ти е ТСХ.. ама јс би барала друго мислење.
Покачено ТСХ прави симптоми како анксиозност, затоа и пред да се констатира анксиозна состојба, тсх е дел од испитувањата за да се исклучи дека не е тоа. Така да ако ти е покачено, голема е веројатноста од тоа да си анксиозна.
Daj nekoj neka pomogne od koga SE uplasiv osekjam nezainteresiranost za nisto bukvalno mi e straf mnogu gi gledam.decana I Kako da ne mrdam Dali ova e os anksiosna sostojba ili Bukvalno Kako da ne me interesirat nisto
Глупости е... Тој што ја прави терапијата од блиску со рацете оди низ телото да почувствува каде имаш негативна енергија или стрес и после ти ја "вади" така со раце.. И луѓе мислат дека е вистина затоа што чувствуваат топлина без да ги допре ама нема никаква енергија туку способност на твоето и неговото тело да дава и прима топлина, пробајте и сами на себе дека ќе почувствувате или најдобро на некој друг за да не биде иста температурата.. Може на некој помагнало во опуштање затоа што лежиш одмараш тоа време па ти дојде како медитација и се смириш...
И јас сум иста, ама сама се терам и знајш што? Се напивам 1/4 аклонил и шибам низ Скопјево. Бев со една другарка, и кажав ми се плачи, де бе ми вели не се срами, пред луѓево. Е да не поплачев....ќе се истресев во себе Пиши ми ЛП.
Дали се осеќате дека цело време сте незадоволни? Незнам, ништо не ме усреќува на се наоѓам маани, Кај 99,9% од луѓето им наоѓам забелешки и не ми се допаѓаат. До што може да е работава веќе, некогаш се нервирам велам аманн не заслужил некој да го нервирам заради ситница. Дали мислите дека и 3тиве смени работа имаат влијание? Дека коа ќе си најдам ред првично со спиење ќе се средат некои работи? Се чудам... А башка со анализивр на секој телесен симптом да не правам муабет.. Ваква бев порано сега пак ми се дешава. Нешто ме изремети тотално. Спокојна бев до пред некое време не се замарав толку ни анкс ни ништо. Непрепознатлива сум као некој магија да ми има направено се осеќам..
Ова ми излезе на интернет и порано имам читано за шафран ама каде може да се најде ? И мислам дека е многу скап
Zdravo. Imav porano silni panicni napadi, dva pati bev na urgenten. Mi dadoa demetrin eden period i se smiriv. Sega mi se vratija povtorno so nagoni na povrakjanje koga se trgam od komfort ili ocekuvanje na nekoja slucka. Mi dadoa elicea od 5 edna nedela i od vtora nedela po 10mg. Vekje sum 8mi den na 10mg se cuvstvuvam posmiren no denes i pak imav panicen napad. Dali treba poveke vreme da deluva lekot?