1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.839
    Допаѓања:
    27.257
    :rofl:
    Што ви е бе, што трачарите глупости?
    Страв ми било да седам дома?
    Сум сакала луѓе?
    Да пишам тука за совет, ДАЛИ ДА ИЗЛЕЗАМ ИЛИ НЕ?
    :rofl::rofl::rofl:

Ова веќе е идиотизам. Од шо немаш попаметна работа, глупости пишуваш.

Ај баталите, нема поента.

На bookslover и Feniksgirl им се допаѓа ова.
  2. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    1.299
    Допаѓања:
    4.744
    Тука ли е забавата? Ах бе луѓе, и јас анксиозна вчера цел ден надвор го поминав, на сенка нормално. Капа, наочари, оди до ваму до таму, ама имав обврски и мислите ми беа насочени кон тоа, да ги завршам обврските, сонце пече епа сега, не пече само за мене пече за сите :D. Не се онесвестив, ни вчера ниту на минус температури во зима. Почнав и на земање крв да се држам оти таму се онесвестував редовно (ваљда оттаму стравот од "леле ќе паднам"), ама еве не паднав, нема ни вие да паднете. Сепак најдобро до 17-18ч да сме прибрани дома додека е пеколот, ако не да се собереме сите да се онесвестеме колективно и после ќе збореме како сме го надминале стравот :bug:

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  3. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.542
    Допаѓања:
    43.325
    Јас вчера во 13ч бев во молот, пред да одам на работа. Пука жешко, 43ст во кола под сенка покажува. Во молот мислев ќе паднам во секој момент, секако и промена на температура внатре/надвор многу ми влијае. Ама си викав во себе не ми е ништо, пиев електролити, не сум дехидрирана, а и да се случи нешто има луѓе околу мене. И така ми поминаа лошите мисли, се оправив малку

На bookslover и MiloMalo им се допаѓа ова.
  4. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    10.576
    Возрасна жена со дете да прашува дали да излезе, океј. :D

5. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    1.299
    Допаѓања:
    4.744
    Море како ми се оде на базен да се ишљапам и да се врнам дома црна катран. Ама немам со кој, со син ми одеме цело време сепак подруго е и друштво кога има... :drunk:

На bookslover му/ѝ се допаѓа ова.