Zdravo na site, vi pisuvam posle dolgo vreme. Se cuvstvuvam mnogu loso. Me stega vo gradite, mi se losi,me boli levata raka od polovina, osekam treperenje po celo telo, me gusi, nemam vozduh, me boli glavata, bolki po celo telo osekam, mnogu loso sum. Si mislam deka mi e cholesterol, sekerot, srceto, nekoja bolest. Nekogas koga ke me boli glavata si vikam tumur na mozokot, a site ispituvanja gi imam napraveno i nisto nema, fala mu na Goapod. Dali nekoj se cuvstvuva vaka?
Me fati panika … imam urinarna infekcia e.coli mi e strav da ne mi se prosiri do bubrezite pocnav so antibiotik Ednas fativ infekcia vo bubreg zatoa mi ostanalo strav
I jas ja fakjam nonstop neznam od sto Dali imas nekoi bolki vo stomak i grb? Mene me boli stomak i malce grb dolu i mi e strav
Таков паничен добив, што се тресев цела, и бело ми се гледаше и одма ЧатЏпт. 130 ми беа откуцаите нормален притисок Легнав нагоре нозе. Е аклонил 1/4 и еве уште лежам да се смирам, а морам да излезам
Deka za izleguvanje si zatoa si dobila panicen,jas ko ke dojdi za 2ra smena na rabota me faka taka neubavo.
Mislam deka e od vremeto, premnogu e promenlivo denovive, ladno-toplo, da ne znaes kade ti e glavata. I jas isto se cuvstvuvam vekje nekolku dena, ne znam sto da pravam..
Zdravo dali nekoj se soocuva so bolki izmejgu levata pleska i rbetot i nakaj vratot nagore da se siri i gadenje kako za povrajkanje a da nemozes da povratis so anksioznost sum inache povejke od 6 godini
Мислам дека ние самите прво треба да се смириме и начинот на размислување и начинот на живеење ние самите си ја свараме паниката од што размислуваме за неа ах што ако ме фати пак или ако ја нема а ок не ме фати паника и така се се врти во круг
Точно, најточно. Овака ме нема стресено нз од кога и ме изнервира оти не можам да си завршам работа на сабалје,...