Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.949
    Допаѓања:
    31.464
    Не знам дали некогаш ќе се спасам од оваа состојба :worried: постојано ми идат негативни мисли, само на нешто лошо мислам дека ќе му се случи на моите блиски и на мене.........се обидувам да го свртам вниманието, почнав да вежбам, читам книги нон топ музика слушам......ама пак тие негативни мисли доаѓаат! А понекогаш кога се ќе биди ок, ќе си бидам се расположена и кога ќе излезам надвор кога ќе го видам како цел свет е лицемерен, сите демек другарки ти е прават секој за себе си гледа уште толку ми иди да се затворам во себе и да не излегувам :|

2. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    Ај да ве прашам, дали е можно од анкс, да не можете да јадете, да ви се гади од храна? Јас вчера бев на работ-едвај повратив, неможев да јадам од се ми се гадеше, неможев ни да стојам на нозе од омалаксаност....
    Разговарав со маж ми, му кажав за мојата ситуација и ми олесни,ама сабајлево кога станав бев страшно вознемирена, еве сега пак не можам да јадам....
    Луѓе помагајте !!!!!!!

3. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    da od toa e jas taka nemozev da jadam dve nedeli mi se gadese ama mi pomina samo treba da gi trgnes mislite da ne se plasis pozdrav

На eleni27 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. pozaren

pozaren Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    9
    se slucuva da mi s egadi od hrana i sosila da jadam , a dali na nekoj mu se ima sluceno da mu padne pritisok i da mu s etemni i posle toa da s eprepoti , dali e od anks ili zamor ve molam za mislenje poz

5. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169

Па мене ми се случува тоа, кога ќе ми надојдат тие црни мисли да почне да ми се темни. Вчера и завчера притисокот ми беше ептен низок, само од анкс е. Само храбро, ќе го надминеме ова !!!!

На pozaren му/ѝ се допаѓа ова.
  6. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    I mene istoto mi se slucuva od tie crni misli nebira mesto a pocesto taka mi se slucuva nekade kade so ima povejke guzva ili vo kafic

7. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.949
    Допаѓања:
    31.464
    Дали некој пија Хелекс од 0,5mg, или има пиено досега? Оти бев на психијатар и ми рече да пијам два пати во денот по пола. Дали има некакво подобрување нешто, како делува ?

8. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    mene isto mi bese i so xeleks i bez nego ne se lazete so tableti tabletata ke ti pomogni nekoe vreme posle ko ke ti zavrsi terapijata so ke pravis ili pak heleks ke zemas do goga taka nemozi so tableti da se spravuvavame so ova cudo jas na primer vo mnogu teska sostojba sum bila i pak ne zemav tableti nie treba da si pomogneme samite a ne da go barame spasot vo tabletite ovde borba treba i mene mi e mnogu tesko ama so da pravam ke se boram sama bes tableti oti znam deka tie nisto ne pomagaat nemozat da mi gi brisat negativnite misli ,i na psihijatrite se naucile tableti daj mu nekoj sovet na lujgeto nasocigo nekako a ne samo prepisi tableti i cao prijatno

На deskarada му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Leona40

Leona40 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    27
    Јас вчера ви пуштив на сите едно видео никој не го погледнал очигледно како и да е ако некој сака да се излечи мислам дека ова е правото видео вие решете си мене уште од сега многу ми помага а вие како сакате и ве молам еднаш засекогаш престанете да ги пиете тие подмолни апчиња тие ве уништуваат уште толку не ви помагаат.

10. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    nejasen e linkot ne se pusta daj prati link uste ednas ova ne moze da se vidi

11. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.949
    Допаѓања:
    31.464
    И јас не сакам да пијам, затоа ве прашав, јас појдов за да ми помогни да поразговараме и тоа и реков дека не сакам никакви таблети да ми пишува, така да чим нема резултати не почнувам да ги пијам.
    Можи уште еднаш да го пратиш видеото јас не го видав :D

На Leona40 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    На Angel-G и kumanovcanka им се допаѓа ова.
  13. Leona40

Leona40 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    27
    Louise Hay - Ti možeš izliječiti svoj život
    Nemozam da vi go pustam poinaku neznam zosto ukucajte na youtube Louise Hay-ti mozes izleciti svoj zivot ili na
    http://www.izaogledala.com tamu gi imate site odgovori ima bukvalno za se ama ova e najako.

Добро е сега некако упеав да ја ставам адресата иначе да тоа е видеото само незнам зосто од кај мене немозам да го ставам тука ама ок сега е ставено гледајте и уживајте и ве молам писете сто мислите.Поздравце до сите :)

На elisabeta му/ѝ се допаѓа ова.
  14. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.949
    Допаѓања:
    31.464
    Фала многу :D сега ќе го изгледам.

15. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Dali na nekoj mu se ima pojaveno kako jadezi kako mozolki od nervoza ?

16. Leona40

Leona40 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    27
    МИслам дека ке ти помогне многу треба време да се навикнеш на се ама вреди да се потрудиме нели.И после пиши ми што мислиш.Поздравче :)

17. Leona40

Leona40 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    27

На мене ми се случува тоа и освен мозолчиња ми се појавуваат и како некои бели дамки кои после тоа исчезнуваат.Незнам од што е тоа ама претпоставувам од нервозата сто ме јаде секој ден.

18. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169

Еве мене сега од нервоза ми излезе мозолка на незгодно место, ама ќе ја победам!!!! Нема да мислам на најлошо, нели тоа е обична бубулица :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

На elisabeta и Leona40 им се допаѓа ова.
  19. Leona40

Leona40 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    27
    Баш убаво кажано КE JA POBEDAM.Така треба само цврсто и напред.Јас секој ден се обидувам тоа да си го докажам на себеси дека ке го победам секое зло.Се надевам дека ке ми успее.Поздравче и се најубаво

На elisabeta му/ѝ се допаѓа ова.
  20. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Dali na nekoj mu se ima sluceno na sabajle da se razbudi so nervoza niza teloto kako da mu vrie nesto da ne te ostava da spies povejke? :( lele grdo custvo