кој поминал низ овие стравови и паники ,само тој може да ве разбере и сфати,а другите одстрана или ке ве сожалуваат или ке ве направат будала
Моментално ја читам книгата што ми ја прати елисабета, стигнав до 36 страна. Многу убаво е објаснето се, се надевам дека техниките ќе се покажат успешни
Здравоо ,еве и јас после толку време да пишам... ве читам редовно и многуу ми помагаат сите васи постовии и кога ке ме фати проклетово одма помислувам на вас така да малце ме кренаа почнав малку да фукнциомирам како со треба .Го пиев депрозелот година ипол сега веке не фала богу али хелексот немозам да се отерасам Сега прочитав дека имате некоја книга како може да ја најдам или линк да ми пуштите да ја прочитам.. фала ви однапредд
ке ти ја пратам книгата само пишими имеил во порака ,и хелексот постепено со надзор од докрот прекинувајго nina55 тука нема часови АД делуваат после месец два а мачнините се од анксиозноста не може од АД, и истрпиги овие појави кои траат две недели или повеке на почетокот додека не се навикне организмот на лекот
ааа он ми рече да го прекинам и по потреба даго пијам ама која потреба секој ден пиев .. Иначе по 1 милиграм пиев,сеа сумна 0,25 два пати го пијам ама со убавоо не си го пиев ама ете... се врати скапаното
диазепам и асентра ,тие два лекиви ми беа во комбинација после два месеци ми го прекина диазепамот и сега сум само на асентра ,и ми реце да го пијам диазепамот по потреба ,ама каква потреба не се напив од тогаш никако еве 4етири месеци и непланирам да се напијам
ма ни дијезепам ни асентрааа мора да ги баталимее депрозелот веке 5 месеци не го пијам и не дај боже повеке никогаш ,сега башка 10 дена не работа толку ми требаше одма ме фати црни мисли гушенје срцебиенје хаос морав малце хелексот да си го покачам неможам мислев ке полудам ...се само да не ме врати како со ми беше пред тоаа ... и фалааа за книгата па нормално е главоболкии да ти се лоши да спиеш додекаа да почнат да дејствуваат ад нормалноо е ке се привикнеш
gagic Kako go otkaza deprozelot???po kolku namaluvase Мене мажот ми не ме сваќа па не другарките и потесното семејство Заборавив девојки да ве прашам магнезиумот може да се користи во комбинација со хелекс и депрозел?денес се напив еден магнезиум директ 300мг ме успа ме омалакса
Се напив Персен за прв пат, ме фаќа некоја блага дремка, ама ме скина стомакот А патувам утре ... Значи не ме боли како да ќе ми дојде, или да сум прејадена / гладна или слично.. Баш она, остра болка во пределот кај желудникот осеќам Пиев чај од нане и ништо, болката се засилува ..
па да ти кажам малце тешко ми одеше го пиев се на се скоро 2 годинии ама прво поцнав со цело после на половинка нели по извезно време и на крај со четвртинки ...морав ме здебелија парче ме направија ме дуваа многу бев на психијатар и му реков дека подобро се осекам и ми рече усе една недела од сабајле по 1/4 и да си продузам со хеллекс сега тој ми е спасот
јас ги пиев сероксат 3 години и 10 кг се поправив.Сега се префрлив на депрозел ама не ми оди од рака откажувањево Како се чувствуваш откако ги остави депрозелот?со хелекс само ја бидува работава?
све е у психата со ако го пиев знам можеби малце ми беше подобро ...почнав да функционирам како со треба имав напади ама поретки не толку јаки ,и ден денес ги иам ама не како со беа..депорзелот делува после 1 месец така мислам беше ,и малце по малце со консултација со психијатерот ми ги намали. а за хелексот кога ке ме фати си пијам по о,25 2 пати ако треба у денот ...и нормално бедоксин си пијам обавезноо..абе ке поминеее само најди си занимација со почесто излагај и да те фати ке те пушти со
ВАЖНО: Ве молам, прочитајте го приложениот текст кој се однесува на правилата на форумот, и ве молам, придржувајте се до истите!!! Во спротивно, ќе мора темата да се заклучува за да се средува. Ги нагласив само овие правила, бидејќи не ги почитувате. И пишувајте кирилица! Полесно е за читање, не само за вас, и за останатите членови. Досега моите постови и молби да ги почитувате правилата сте ги игнорирале, би сакала да не биде така и во иднина. Благодарам на разбирањето!
Kакосте денес? се надевам дека поарни мене повторно пред спиење ме фаќа некаков немир ,од утре си велам да почнам пак да вжбам пилатес .